U nas było to samo. Zawsze głowa boli kogo wybrać ale się udało z przebojami.ja się chyba na wakacje zdecyduje na chrzciny, jak będzie cieplej. póki co nie mam na to siły u mnie największy problem z wyborem chrzestnych... nie wiem kogo wybrać ;/
reklama
Martynaa02
Fanka BB :)
To zależy od parafii mój kuzyn jako chrzestnych wziął swojego brata i szwagra więc warto się zapytać księdza czy się na to zgodziU mnie chrzestny jest, ale chrzestna to nie mamy w ogóle pomysłu.. wokół sami mężczyźni a 2 chrzestnych raczej nie przejdzie
Martynaa02
Ja dzisiaj byłam u ginekologa. Dziś jest 7 tygodni po porodzie i jestem po owulacji. Czyli czekam na miesiączke. A krwawienia mogły być spowodowane pęknięcie pęcherzyka więc to że karmimy piersią nie znaczy że mamy wstrzymany okres
Co do współżycia to czekałam na dzisiejszą wizytę my na szczęście mogliśmy do samego końca, a nawet na końcu mieliśmy częściej żeby zdziałać szybszy poród
Co do współżycia to czekałam na dzisiejszą wizytę my na szczęście mogliśmy do samego końca, a nawet na końcu mieliśmy częściej żeby zdziałać szybszy poród
JustynaUK
Wiecie co, wszystko jest możliwe. Mój znajomy ostatnio był chrzestnym przez skypa on mieszka w Polsce, chrzest był w UK w polskim kościele. Znajomy wysłał poczta do UK te papiery potrzebne do bycia chrzestnym i miał odpalić skypa o danej godzinie kiedy trwała msza i tyle w dobie covida wszystkie chwyty dozwoloneTo zależy od parafii mój kuzyn jako chrzestnych wziął swojego brata i szwagra więc warto się zapytać księdza czy się na to zgodzi
My nie chrzcimy.Córka jak podrośnie sama sobie wybierze wiarę.Tu gdzie mieszkamy katolików mało,prawie sami protestanci.U mnie każdy się dziwi, że w ogóle chce chrzcić, po co dziecku wiarę narzucam
G
gość _199
Gość
Rożek albo kocyk zawiązany jak rożek.dziewczyny mam pytane - w czym śpią wasze maluszki? rożki, śpiworki, kołderki?
Justynanana
Ja moją kocykiem opatulam lekko syn spał w rozku, bo lubił mieć ciasno. Córce z tego względu kupiłam otulacze ale po 3 próbach się poddałam. Od razu był płacz.dziewczyny mam pytane - w czym śpią wasze maluszki? rożki, śpiworki, kołderki?
Justynanana
Dziewczyny a ma którąś z was doświadczenie z wkładką domaciczną? Zastanawiam się nad formą antykoncepcji a wszystkie środki hormonalne w moim przypadku odpadają..
reklama
ZawszeWięcej
Ja moją córkę tylko przykrywam kocykiem. Nie zawijam jej.Rożek albo kocyk zawiązany jak rożek.