U nas pod kołderką śpi maładziewczyny mam pytane - w czym śpią wasze maluszki? rożki, śpiworki, kołderki?
reklama
Ja syna przykrywam tylko kocykiemdziewczyny mam pytane - w czym śpią wasze maluszki? rożki, śpiworki, kołderki?
Agnieszka2929
Fanka BB :)
Wczesniej w rozku teraz juz sie nie mieszczadziewczyny mam pytane - w czym śpią wasze maluszki? rożki, śpiworki, kołderki?
Mama po raz drugi👍
My tak samoJa moją córkę tylko przykrywam kocykiem. Nie zawijam jej.
Agnieszka2929
Ja bym miała 4 mam 3 i jest wesolo daje radęz blizniaczkami lzej niz z synem bylo a sa dwie moze wiek robi swojeTrojaczki naturalnie ?! To trzeba mieć "szczęście ". Masa roboty przy czwórce maluchówn
Agnieszka2929
Gratulacje!!my juz po 2 szczepieniachi my bylysmy tylko 2 tyg w szpitalu i 5dni patologi takze tez niezleHej,
Nie było mnie z Wami w najważniejszych dla Nas momentach ale nie mogłam wejść wcale na stronę
na wstępie gratuluje każdej Mamusi !!! Przejrzałam strony od końca grudnia i super, ze każdy poród zakończył się szczęśliwie
Teraz troche o nas ....
Chłopcy urodzili się 17 grudnia o 9:45 i 9:46 przez planowane cesarskie cięcie w tygodniu 35+6 z waga 2400 i 2600 po 5 tygodniach pobytu w szpitalu na patologii ciąży.
Od początku byliśmy bez tlenu bez inkubatora chłopcy super sobie radzili po kilku dniach jak dostałam ich do siebie to już wcale na neonatologie nie oddałam. 23 grudnia po 42 dniach wypisali Nas do domku do Naszego Tatusia i wspaniałego starszego brata
w domu istny armagedon pracy przy dzieciach bardzo dużo nie jestem w stanie za bardzo nic zrobić. Pomyślcie ile macie obowiązków przy jednym i pomnóżcie razy dwa to może się Wam zrobi lepiej na sercu
Jeździmy po lekarzach poki co nawet niezle szczepienie mamy dopiero za dwa tygodnie ani ja się nie spieszę do tego ani Nasza Pani doktor
całujemy wszystkich kolegów i koleżanki
Agnieszka2929
Ness Pociesze cie ja od grudnia nie mam nadal pieniedzy...
Agnieszka2929
Zescie tyle kochane napisały,ze nie moge tego ogarnąć by przeczytać
G
gość _199
Gość
A jak dziewczynki ? To już spore pannice sąZescie tyle kochane napisały,ze nie moge tego ogarnąć by przeczytać
reklama
Agnieszka2929
No 5kg ważą tyle ze brat przywlekl cos i chorujemy;(milenka ma antybiotykA jak dziewczynki ? To już spore pannice są