reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Ja dzisiaj byłam u ginekologa. Dziś jest 7 tygodni po porodzie i jestem po owulacji. Czyli czekam na miesiączke. A krwawienia mogły być spowodowane pęknięcie pęcherzyka :) więc to że karmimy piersią nie znaczy że mamy wstrzymany okres :)

Co do współżycia to czekałam na dzisiejszą wizytę :) my na szczęście mogliśmy do samego końca, a nawet na końcu mieliśmy częściej żeby zdziałać szybszy poród :)

To zależy od parafii :) mój kuzyn jako chrzestnych wziął swojego brata i szwagra :) więc warto się zapytać księdza czy się na to zgodzi:)
Wiecie co, wszystko jest możliwe. Mój znajomy ostatnio był chrzestnym przez skypa😅 on mieszka w Polsce, chrzest był w UK w polskim kościele. Znajomy wysłał poczta do UK te papiery potrzebne do bycia chrzestnym i miał odpalić skypa o danej godzinie kiedy trwała msza i tyle 😁 w dobie covida wszystkie chwyty dozwolone 😅

Dziewczyny a ma którąś z was doświadczenie z wkładką domaciczną? Zastanawiam się nad formą antykoncepcji a wszystkie środki hormonalne w moim przypadku odpadają..

reklama
Do góry