G
gość _199
Gość
Jak się czujesz? Wstałaś już?Dziewczyny, my już po cc, Malutka 2960 i 52 cm Cc takie sobie, córka była zaplątana w pępowinę, nie mogli jej wyciągnąć, oszczędzę wam szczegółów
Gratuluję przede wszystkim.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak się czujesz? Wstałaś już?Dziewczyny, my już po cc, Malutka 2960 i 52 cm Cc takie sobie, córka była zaplątana w pępowinę, nie mogli jej wyciągnąć, oszczędzę wam szczegółów
Gratulacje! Czemu miałaś tak szybko wywoływane??No i udało się dziś urodzić jakoś oczywiście mieliśmy znów sporo szczęścia co do położnej Ola waży 3150g urodzona w 40tc+3
Gratulacje!!Dziewczyny, my już po cc, Malutka 2960 i 52 cm Cc takie sobie, córka była zaplątana w pępowinę, nie mogli jej wyciągnąć, oszczędzę wam szczegółów
DziękiGratulacje! Czemu miałaś tak szybko wywoływane??
Gratulacje!!
Dziewczyny zdrówka i siły dla Was i maluszków.
Co najbardziej pomogło w wywoływaniu porodu?Dzięki
Jestem po "przejsciach" jak to mówią i miałam rodzić przed terminem też że względu na choroby autoimmunologiczne. Na szczęście leki w tej ciazy zrobiły super robotę i udało się donosic zdrowa ciążę. Wody były ok, tylko łożysko było zwapniale już trochę. Z resztą ja tego łożyska nie mogłam urodzić już myśleli jak to ogarnąć, naciskali mocno żeby się jakoś odkleilo A to nic... nie chciałam lyzeczkowania To się zaparlam aż mi się czarno zrobiło przed oczami i zakrecilo w głowie. A przy dziecku nie no hit..
Oxy[emoji16]Co najbardziej pomogło w wywoływaniu porodu?
Tak, wstawałam, to chyba najgorszy moment Wydaje mi się, że bardziej mnie boli obkurczanie macicy już sama rana. A Ty już wyszłaś, czy jeszcze w szpitalu?Jak się czujesz? Wstałaś już?
Gratuluję przede wszystkim.
Już w domku od wczoraj. Mały dał ostro popalić, nie spał całą nocTak, wstawałam, to chyba najgorszy moment Wydaje mi się, że bardziej mnie boli obkurczanie macicy już sama rana. A Ty już wyszłaś, czy jeszcze w szpitalu?
Przyzwyczaisz się do braku snu xD moja mała też daje czadu przez kolkiJuż w domku od wczoraj. Mały dał ostro popalić, nie spał całą noc
Ja nadal. Termin na jutro.Kto sie jeszcze nie rozpakowal?