Chodzi Ci o zgage?Ja narazie nie mam,na szczęście bólów kręgosłupa też nie.I oby tak zostało.Na zgage podobno dobrze często i mało jeść.dziewczyny, czy was też tak pali w okolicach łopatek i pod nimi ? No ja już nie daje rady, ani leżeć, chodzić, stać, płakać mi się powoli chce i nie umiem temu kompletnie zaradzić.
reklama
G
gość _199
Gość
Chodzi mi o plecy. Zgagi nie mam.Chodzi Ci o zgage?Ja narazie nie mam,na szczęście bólów kręgosłupa też nie.I oby tak zostało.Na zgage podobno dobrze często i mało jeść.
Ja już nie umiem funkcjonować...
Mama po raz drugi👍
Fanka BB :)
Gimnastyka i masaż wodny prysznicem razem ciepła raz zimna woda.Chodzi mi o plecy. Zgagi nie mam.
Ja już nie umiem funkcjonować...
G
gość _199
Gość
Ja ćwiczę cały czas i nic to nie daje...Gimnastyka i masaż wodny prysznicem razem ciepła raz zimna woda.
Po kąpielach przechodzi na góra pół godziny i na nowo -.- jak żyć przez te dwa miesiące. Nie spodziewałam się , że może być gorszy ból kręgosłupa niż też przy moich schorzeniu, a jednak życie mnie zaskoczyło
Zuza30
ja to teraz ciągle czytam jakieś odmóżdżacze - romanse, bo jak się biorę za coś poważniejszego to nie mogę się skupić. nigdy tak nie miałam, więc mam nadzieję, że to wina ciążyDziewczyny co czytacie teraz?
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Ja uwielbiam tak poznymi wieczorami.ja to teraz ciągle czytam jakieś odmóżdżacze - romanse, bo jak się biorę za coś poważniejszego to nie mogę się skupić. nigdy tak nie miałam, więc mam nadzieję, że to wina ciąży
JustynaUK
Kryminal- jak zwykle. Mąż już od dawna mówi, że się mnie boiDziewczyny co czytacie teraz?
G
gość _199
Gość
Słuchasz jakieś podcasty na YT ?Kryminal- jak zwykle. Mąż już od dawna mówi, że się mnie boi
Ja odkąd nie pracuje to codziennie sobie jakąś historię zapuszczam, bo miałam nieźle zaległości. Uwielbiam prawdziwe historie kryminalne
reklama
JustynaUK
Próbowałam, ale to nie dla mnie. Kocham czytac od dziecka i u mnie to albo książki papierowe albo kindle. Ja też w ciąży nadrobiłam zaległości, czytam książkę dziennie, czasem 2 dni mi zajmie, żeby skończyć. Za 10 dni mam urodziny i mąż mi kupil kolejne do czytania, już są w drodzeSłuchasz jakieś podcasty na YT ?
Ja odkąd nie pracuje to codziennie sobie jakąś historię zapuszczam, bo miałam nieźle zaległości. Uwielbiam prawdziwe historie kryminalne