reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
oilatum emulsja do kąpieli, mustela też bardzo fajna
krem zapobiegający odparzeniom to bepanthen, lub linomag a+e

dziewczyny a co z podgrzewaczem do butelek? macie jakieś sprawdzone?
zastanawiam się nad babyono 2w1 ze sterylizatorem, ale nie wiem czy będzie to praktyczne..
Ja mam z avent po synu ;)mialam inny ale sie popsul po 2 miesiącach

oilatum emulsja do kąpieli, mustela też bardzo fajna
krem zapobiegający odparzeniom to bepanthen, lub linomag a+e

dziewczyny a co z podgrzewaczem do butelek? macie jakieś sprawdzone?
zastanawiam się nad babyono 2w1 ze sterylizatorem, ale nie wiem czy będzie to praktyczne..

Ja dostałam od siostry chicco. Podobno sprawdzał jej się bardzo dobrze.

Hej, my od wczoraj na oddziale. Dostaliśmy juz zastrzyki wczoraj jeden dzisiaj drugi, jak się rozchodzi to ja €&@! 😳😱 idzie się skończyć. Ale dałam radę 💪🏼
Doktor póki co nie widzi światełka zeby stad wyjść, brzuch się napina szyjka wyszła 17 mm. Dzisiaj dołożyli nam jakiś lek przede wszystkim ze podobno dobrze robi dla dzieci i moje serce które prawdopodobnie przy magnezie wariuje ma być spokojne ale oczywiście zapomniałam nazwy 😒 mamy wytrzymać do tygodnia 33+0 i juz będzie na tyle dobrze ze nigdzie nas nie wywiozą bo niestety u mnie nie ma szpitala z 3 stopniem.
Serce mi pęka bo nie mogę być przy synku 😢 ale musimy dać radę ... dla niego i dla dzieci. Tylko to się teraz liczy. Za bardzo nie mogę do niego dzwonić bo płacze i nie jestem w stanie z nim rozmawiać 😢

Ja celuje w podwójny podgrzewacz dwa w jednym ze sterylizatorem z wiadomych względów 😊

Hej, my od wczoraj na oddziale. Dostaliśmy juz zastrzyki wczoraj jeden dzisiaj drugi, jak się rozchodzi to ja €&@! 😳😱 idzie się skończyć. Ale dałam radę 💪🏼
Doktor póki co nie widzi światełka zeby stad wyjść, brzuch się napina szyjka wyszła 17 mm. Dzisiaj dołożyli nam jakiś lek przede wszystkim ze podobno dobrze robi dla dzieci i moje serce które prawdopodobnie przy magnezie wariuje ma być spokojne ale oczywiście zapomniałam nazwy 😒 mamy wytrzymać do tygodnia 33+0 i juz będzie na tyle dobrze ze nigdzie nas nie wywiozą bo niestety u mnie nie ma szpitala z 3 stopniem.
Serce mi pęka bo nie mogę być przy synku 😢 ale musimy dać radę ... dla niego i dla dzieci. Tylko to się teraz liczy. Za bardzo nie mogę do niego dzwonić bo płacze i nie jestem w stanie z nim rozmawiać 😢

Ja celuje w podwójny podgrzewacz dwa w jednym ze sterylizatorem z wiadomych względów 😊
Isoptin?

Ja już po wizycie. Obecnie mam TC 30 + 5. Mała waży 1600 g i wszystkie pomiary prawidłowe. Jest już w położeniu podłużnym główkowym. Jak to Pani doktor stwierdziła - idealnie proporcjonalna. Musiałam wchodzić na 2 razy bo nie chciała się obrócić do pomiaru kręgosłupa i nerek ale ostatecznie się udało. Zdjęcie niestety słabej jakości ale widziałam chwilkę na 4d i ma bardzo ładną buzię :) także dzień zaliczam już do udanych i rozkoszuje się kawką :D
Ile ma cm?u mnie tydzień wcześniej 1400 i aż 40cm.według apki powinna mieć 36cm.

dziewczyny, czy was też tak pali w okolicach łopatek i pod nimi ? No ja już nie daje rady, ani leżeć, chodzić, stać, płakać mi się powoli chce i nie umiem temu kompletnie zaradzić.

reklama
Do góry