reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Hej dziewczyny :) ja też doznałam wczoraj szoku ale nieco w drugą stronę. Miałam wizytę na początku m-ca i młody miał 800 gram, a wczoraj byłam powtórzyć drugie prenatalne bo wtedy nie do końca miał dostęp do główki i młody ma już 1300 😄 mówi, ze jest ok a ja oczy szeroko.. Co to za Misiu się urodzi jak tak szybko przybiera 😄

Jak wyzej. 1970g. Miał 50cm i kości na wierzchu. Ale szybko nadgonil:) A z usg pokazywalo 2400 :/
No to faktycznie maleństwo. Całe szczęście, że zdrowo nadgonil!:)
Co do przypuszczalnie wagi z usg to nie można się mocno tym sugerować jak widać. Moja koleżanka miała usg robione, z którego dziecko miało być ponad 4kg, wieczorem chyba ze stresu, że takie duże zaczęła rodzić i okazało się 3100;)

Super :)
Też miałam dziś usg, ale mała ma tylko 750g.. wizyty mam mieć teraz co 2 tygodnie, bo już jest pod dolna granica przyrostu.. Tak, że mam powtórkę z 1 ciąży tylko wtedy problem się zaczął później, A nie w 26tc :/
Ojej a co sie dzieje mnie ostatnio tez straszyla ze moze zahamuje wzrost bla bla a jest super przeplywy itp

reklama
Do góry