Wiewior
Fanka BB :)
@Justynanana a Twoje pierwsze dziecko jak duze sie urodzilo?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak wyzej. 1970g. Miał 50cm i kości na wierzchu. Ale szybko nadgonil A z usg pokazywalo 2400 :/@Justynanana a Twoje pierwsze dziecko jak duze sie urodzilo?
No to faktycznie maleństwo. Całe szczęście, że zdrowo nadgonil!Jak wyzej. 1970g. Miał 50cm i kości na wierzchu. Ale szybko nadgonil A z usg pokazywalo 2400 :/
Ojej a co sie dzieje mnie ostatnio tez straszyla ze moze zahamuje wzrost bla bla a jest super przeplywy itpSuper
Też miałam dziś usg, ale mała ma tylko 750g.. wizyty mam mieć teraz co 2 tygodnie, bo już jest pod dolna granica przyrostu.. Tak, że mam powtórkę z 1 ciąży tylko wtedy problem się zaczął później, A nie w 26tc :/
Skończony 28 zaczynam 29No to spore dziewuszki. Który to TC ?
najwyraźniej u Ciebie clexane działa u mnie średnio.. mam jakąś chorobe autoimmunologiczna z krzepnięciem związaną. Do końca nie wiadomo co to jest i w ciazy nie ma szans na diagnozęOjej a co sie dzieje mnie ostatnio tez straszyla ze moze zahamuje wzrost bla bla a jest super przeplywy itp
Czasem bywa ze jestem bez zastrzyku bo sama nie zrobie sobienajwyraźniej u Ciebie clexane działa u mnie średnio.. mam jakąś chorobe autoimmunologiczna z krzepnięciem związaną. Do końca nie wiadomo co to jest i w ciazy nie ma szans na diagnozę
No coś Ty. Ja dałam sobie zrobić 3 razy komus innemu w tym raz pielęgniarce i stwierdzam, że wolę sama Ale Ty masz w ramie z tego co pamiętam to faktycznie jest problem samej.Czasem bywa ze jestem bez zastrzyku bo sama nie zrobie sobie