reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
0,5 cm ? 😱 mój to by pewnie mnie położył na oddziale albo wsadził jakiś korek 😱 jutro mam wizytę mi się akurat szyjka skraca tyle, ze Nas jest więcej i ciężar tez robi swoje. Luteinę 100 dopochwowo biorę juz daaaawno rano i wieczorem właśnie. Lez plackiem do poniedziałku a jakby cos się nasilało od razu albo dzwon na szpital albo do lekarza
Moja szyjka tez juz zaczyna obrywac zobacze co będzie w pon .

Współczuję, ja nie czekał w kolejce na żadne prenatalne, doceniam mimo wszystko prywatną opiekę, bo na NFZ są jakies cyrki..

Mnie się wczoraj udało zapisać na NFZ na 12 listopada na USG. U mnie były niezłe roszady w firmie z ich ubezpieczeniem i teraz nam wchodzi Allianz to mogę wrócić do swojego prywatnego, no ale chciałam mieć jakiegoś lekarza, którego w szpitalu kojarzą, w którym chce rodzić.
Wiadomo, że Covid i nie wiadomo jak będzie, ale skoro już zaczęłam do tego drugiego chodzić i on mi L4 wypisuje to już zostanę :-) :)

Mnie się wczoraj udało zapisać na NFZ na 12 listopada na USG. U mnie były niezłe roszady w firmie z ich ubezpieczeniem i teraz nam wchodzi Allianz to mogę wrócić do swojego prywatnego, no ale chciałam mieć jakiegoś lekarza, którego w szpitalu kojarzą, w którym chce rodzić.
Wiadomo, że Covid i nie wiadomo jak będzie, ale skoro już zaczęłam do tego drugiego chodzić i on mi L4 wypisuje to już zostanę :-) :)
Ja nie pamiętam kiedy byłam na NFZ u lekarza, prócz szpitala.
Ja żałuję, że u mnie w mieście lekarze są tacy daremni, wszyscy którzy pracują w szpitalu to jakaś pomyłka i muszę jechać tyle km od domu żeby rodzic.

reklama
Do góry