reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Podziwiam kobiety, które chodzą na NFZ do lekarza naprawdę ! Dzisiaj czekałam 3 h zeby dostać się na 120 sekund - dosłownie - do lekarza zeby mi wypisał skierowanie na echo serca.
Za to jutro Kraków i muszę jechac tam niestety sama, chyba sobie zrobie wenflon z mentosów i jakos powoli dojadę 🤷🏼‍♀️

U mnie wszystko dobrze Młody chyba wygrywa klasyfikację wagową, jest 27+1 i waga prawie 1300g, tydzień do przodu wagowo...
To jedziemy na jednym wózku :) mój też ma tyle, tylko ja się tym trochę denerwuje, nie wiem czy czegoś nie robię źle, że tak szybko przybrał w ciągu dwóch tygodni, a wizyta dopiero 5 listopada u mojej gin 😣

To jedziemy na jednym wózku :) mój też ma tyle, tylko ja się tym trochę denerwuje, nie wiem czy czegoś nie robię źle, że tak szybko przybrał w ciągu dwóch tygodni, a wizyta dopiero 5 listopada u mojej gin 😣
Ja tylko powtórzę badanie moczu bo teraz wyszła mi glukoza, ale krzywa była super więc raczej nie ma to z tym związku. Taki urok moich dzieci widocznie. Córka urodziła się duża, ponad 4 kg, ale 60cm i po terminie, w 25tc ważyła 708g, a syn teraz w 24tc 598g i wczoraj 1293g - w miesiąc się chłopak podwoił :)

reklama
Ja tylko powtórzę badanie moczu bo teraz wyszła mi glukoza, ale krzywa była super więc raczej nie ma to z tym związku. Taki urok moich dzieci widocznie. Córka urodziła się duża, ponad 4 kg, ale 60cm i po terminie, w 25tc ważyła 708g, a syn teraz w 24tc 598g i wczoraj 1293g - w miesiąc się chłopak podwoił :)
Słyszałam, że duże znaczenie mają po prostu geny ale my wszyscy po stronie mojej i męża rodziliśmy się w granicach 3 kg a tu się zapowiada niezły kawał chłopa jak tak będzie przybierał. Dużo witamin przyjmuję, bo wyniki byly takie sobie i obawiam się, że to nie mity. Dokładnie od dwóch tygodni je biorę i od dwóch tygodni taki szybki przyrost wagi ma synek.

Do góry