reklama
Jagodowa Mama
Fanka BB :)
Cudnie wygląda [emoji7] Dobrze, że jeszcze kilka kawałków Snickersa mi zostało, bo byś mi smaka zrobiła [emoji6] Okropnie mnie do słodkiego ostatnio ciągnie [emoji39]Witam sie i ja[emoji16] poczęstujcie sie ciastem ze sliwkami. Zobacz załącznik 1176145
Martynaa02
Zazdroszczę, że możesz jeść słodkie ale jeszcze 4 miesiące i nadrobieWitam sie i ja[emoji16] poczęstujcie sie ciastem ze sliwkami. Zobacz załącznik 1176145
G
gość _199
Gość
Narobiłaś teraz smaka, a ja w kuchni to nie bardzo niestetyWitam sie i ja[emoji16] poczęstujcie sie ciastem ze sliwkami. Zobacz załącznik 1176145
Niespodziewajka
Dzień dobry. Miłego dnia
Malinowa_959
Cześć kochane ja również życzę fajnego dnia i dobrego samopoczuciaDzień dobry. Miłego dnia
Larysadti28
Hejo, jak tam u Was z siłami ? Ja jestem totalna dętka cos mi się wydaje ze będzie żelazo od następnej wizyty to dopiero 23 tydzien a ja jak słoń w składzie porcelany
Martynaa02
Ja dzisiaj nic nie robię Mama zabrała córkę na spacer, a ja... po prostu siedziałam, a miałam tyyyyle planów co zrobie jak jej nie będzie. Teraz córka śpi a ja co robię? siedzęHejo, jak tam u Was z siłami ? Ja jestem totalna dętka cos mi się wydaje ze będzie żelazo od następnej wizyty to dopiero 23 tydzien a ja jak słoń w składzie porcelany
ja mam za to do zbadania poziom magnezu, w czwartek za tydzień mam wizytę to zobaczymy czy nie wyjdę z kolejnym zaleceniem albo zakazami (ale tego mąż nie przeżyje)
ZawszeWięcej
Hejo, jak tam u Was z siłami ? Ja jestem totalna dętka cos mi się wydaje ze będzie żelazo od następnej wizyty to dopiero 23 tydzien a ja jak słoń w składzie porcelany
No ja tylko się zmusiłam na basen żeby rano iść, poza tym nic. Obiad z wczoraj będzie, a ja popijam kawkę i oglądam netflixa ;p
reklama
Agnieszka2929
Zrobilam rurki pranie koncze obiadHejo, jak tam u Was z siłami ? Ja jestem totalna dętka cos mi się wydaje ze będzie żelazo od następnej wizyty to dopiero 23 tydzien a ja jak słoń w składzie porcelany