reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniówki 2021

Mi to się wydaje, że dziecko w ogóle nie śpi.. co chwile fikołki :) będzie chyba ruchliwa baba :D
Za to tatuś się cieszy, bo w końcu może wyczuć kopniaki ;)

A z innej kwestii.. Boryka się któraś z was z bardzo wysokim pulsem? Podobno może być większe niż przed ciążą, a ja poza tym miałam wysokie tętno.. Ale teraz 120 bywa czasami i to aż duszno.. Martwię się czy dzidzia jest odpowiednio dotleniona.. Może macie jakieś naturalne sposoby na zbicie?
U mnie puls 70😁

reklama
Mi to się wydaje, że dziecko w ogóle nie śpi.. co chwile fikołki :) będzie chyba ruchliwa baba :D
Za to tatuś się cieszy, bo w końcu może wyczuć kopniaki ;)

A z innej kwestii.. Boryka się któraś z was z bardzo wysokim pulsem? Podobno może być większe niż przed ciążą, a ja poza tym miałam wysokie tętno.. Ale teraz 120 bywa czasami i to aż duszno.. Martwię się czy dzidzia jest odpowiednio dotleniona.. Może macie jakieś naturalne sposoby na zbicie?
Ja mam teraz w ciąży zazwyczaj 90-100... Ale zdarza się że i dojdzie do 120 ale bardziej tak było na początku. Teraz jak za dużo robię w domu czy po spacerze mi się podnosi, ale chwila odpoczynku i jest dobrze ;)

Dziewczyny rodziła któraś z was w znieczuleniu ogólnym?
Chyba będę musiała taka opcję wybrać i trochę się boje o synka :(

reklama
Dziewczyny rodziła któraś z was w znieczuleniu ogólnym?
Chyba będę musiała taka opcję wybrać i trochę się boje o synka :(
Ja miałam narkozę i powiem Ci byłam szczęśliwa nie dali rady mi się wkuc w kręgosłup chyba po 8 próbach jak nie więcej nakuc się poddali i że uśpią to się ucieszyłam że nie będę słyszeć co gadają ani nie będę świadoma że tną miałam bardzo duże ciśnienie i CC na cito syn z 36tyg i jak go wyjęli pierwsza min nie oddychał i powiem Ci że szczęście że spałam bo jakbym była świadoma że wyjęli a on nie oddycha to sama bym na tym stole umarła najpierw dostał 5 pkt później 8 w inkubatorze był tylko 7godz w nocy na podgrzaniu duży jak na wcześniaka bo 3150 kg i żadnych objawów wcześniactwa więc narkoza dla mnie super sprawa tyle że później jeszcze z dobe strasznie chce się spać a teraz nikt nie pomoże jak brak osób do pomocy w szpitalu z bliskich. A czemu masz mieć narkozę?

Do góry