reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Hej dziewczyny:) jestem wlasnie po polowkowych. Szlam z dusza na ramieniu i na szczescie usg wyszlo dobrze, bez zadnych nieprawidlowosci. Lekarz widzac wyniki pappy bardzo sie przylozyl, badal godzine i nic niepokojacego mie znalazl:) za to zagadka plciowa zostala rozwiazana i bedzie druga dziewczynka:D
Super, ja mam polowkowe w czwartek z samego rana :) u mnie również druga dziewczynka :) nie powiem, że się nie denerwuje przed badaniem bo jednak to jedno z ważniejszych badań w ciąży.

Ja szlam bardzo zdenerwowana. Jak tylko weszlam to poprosilam, zeby same dobre rzeczy widział, bo tak sie martwie. Na szczescie do niczego sie przyczepil, moze oprocz nerek. Powiedzial, ze obie jedna jest 3,7 druga 3,9 a normy sa do 4,5, wiec jestesmy w normie ale wyzszej o zeby na nastepnym badaniu jeszcze sprawdzac:) ale tak samo mialam w pierwszej ciazy:)

Hej, jestem po wizycie. Chłopcy rosną jeden wyszedł na 425g drugi na 380g. Szyjka ładnie trzyma. Połówkowe w poniedziałek z dokładnymi pomiarami - tego się boje bardzo.
Jak to doktor powiedział wchodzimy w anemię ... Ehh 😒😕 co jeść zeby to ogarnąć ?
Skierowanie na glukozę dostaliśmy wiec za 2,5 tygodnia idziemy walczyć.
Ta pani x na dole bo pytałam czy to normalne ze jest napuchnięta powiedział ze wcale nie jest 🙈 tylko ze jak dużo pochodzę to może się cos tam zrobić ze wydaje się wieksza a akurat teraz mam dość intensywny czas.
Ogólnie jest Ok 🙂 i oby tak dalej

Hej, jestem po wizycie. Chłopcy rosną jeden wyszedł na 425g drugi na 380g. Szyjka ładnie trzyma. Połówkowe w poniedziałek z dokładnymi pomiarami - tego się boje bardzo.
Jak to doktor powiedział wchodzimy w anemię ... Ehh 😒😕 co jeść zeby to ogarnąć ?
Skierowanie na glukozę dostaliśmy wiec za 2,5 tygodnia idziemy walczyć.
Ta pani x na dole bo pytałam czy to normalne ze jest napuchnięta powiedział ze wcale nie jest 🙈 tylko ze jak dużo pochodzę to może się cos tam zrobić ze wydaje się wieksza a akurat teraz mam dość intensywny czas.
Ogólnie jest Ok 🙂 i oby tak dalej
Super! Ładnie rosną :) z tego co pamiętam to na anemia dobre buraki??? :) no i żelazo. Ja miałam bardzo dużą anemie po porodzie, bo podobno straciłam dużo krwi... dopiero ba wypisie się dowiedziałam że miałam otrzymywać żelazo, a ani razu mi nie dały...

Będzie w poniedziałek dobrze ;) ja w czwartek na polowkowe idę, ale już się tym dziś chwaliłam :p

reklama
Do 11 września jako rodzice uczniów klas pierwszych możemy wprowadzać dziecko do szkoły. Idziemy przebrać się w szatni i zaprowadzamy na sale. Jak przychodzę to tez pod sala go odbieram do szatni i do domu. Rodziców obowiązują maseczki i dezynfekcja rak przy każdym wejściu. Po 11 września niby maja juz ogarniać się sami ale rodzice chcą pisać petycje ze to za krótko.
a u mnie dzis cyrk. moja 5latka ma odzial przedszkolby w podstawowce i wejsc rodzic nie moze i odevrac tez. dzis kiedy nikogo nie bylo weszlam do szkoly na pietro po odbior dziecka a przy okazji poprosilam pania NOWA dichodzaca aby sie zapozbac bo jej nie btlo na zebraniu z wychowawca. przedstawilam sie zapytalam jak mohe dziecko i czy cos robi z zadan czy moge odebrac. okazalo sie ze moge odebrac. powiedzialam milo bylo poznac dowidzenia. nie minela godzina ona z placzem do dyrektorki ze pytalam o ppdstawe programowa. dyrektorka zamiast di mnie dzwonic to do przewodniczacej z krzykiem. dodam ze wychowawczyni ma 26 lat fochodzaca 22 i w lipcu sie obronila. czy podstawa programowa to zapytanie sue cxy moje dziecko skonczylo prace czy dac chwile? do czego ten świat zmierza? co byscie zrobily na moim miejscu?

Do góry