reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Wiesz co???? Straciłam 2 dzieci w przeciągu roku! I uwierz mi, doskonale wiem co to znaczy! I uprzejmie Cię proszę abyś przemyślała to co chcesz napisać. Wszyscy Ci tu współczujemy i jak każda z nas umie pocieszamy. A Ty masz to w dupie! Mało tego, każde pytanie czy czyjąś odpowiedź traktujesz jako osobistą i piszesz takie rzeczy że nie chce się co niektórym tu wchodzić i tego czytać. Rozumiem, że straciłaś dziecko, masz jeszcze dwoje o które powinnaś dbać i starać się żeby było wszystko w porządku. Masz syna 6 letniego! Masz dla kogo żyć. Ja tylko Ci zaproponowałam psychologa - sama gdy nie mogłam sobie poradzić byłam na kilku spotkaniach.

Jeżeli masz w taki sposób odpisywać, to po prostu nie odpisuj. Bo niektóre tu osoby są na prawdę bardzo wrażliwe...

Zastanów się nad sobą.
Dla mnie co innego stracic w 5 tyg czy 7 niz w późniejszym..dla innych to jest tragedia ja troche inaczej na to wszystko patrze.nie narazie nie potrzebuje specjalisty lapie doly,ale sie trzymam dla syna.Ba nawet wyszlam do ludzi nie leze.wspolczuje tobie strat tez i bez urazy.

Aga ja się dowiedziałam i najlepsze co mogłabym dla siebie wtedy zrobić to udać się do specjalisty. W szoku jestem, jak możesz tak atakować Martynę.
Dziękuję, niektórzy uważają że wiedzą najlepiej. Uważają że zaproponowanie specjalisty to obraza. A ja uważam że to najlepsze co może być, możliwość pójścia do osoby która może nam na prawdę pomóc:)

Dziewczyny, znajoma cgce napidac artykuł o zabobonach w ciazy. Poprosiła mnie zegym na podstawie obraczki sprobowala okreslic plec dziecka. Heh u mnie to albo nad brzuchem stala w miejscu albo raz sie kołysała albo kreciła w kółko. Poza tym powiedzialn ze nie znam jeszcze plci. Czy te dziewczybt ktore juz wiedza co u nich bedzie mogłybg nam pomoć i mogłyby zrobić u siebie eksperyment?
Tzn wieszasz obraczke swoją nad brzuchem jezeli kreci sie w kółko to córka jeżeli na boki to syn. I wówczas jak to ma sie do potwierdzonej plci?? Kochane z góry dziękuję w imieniu znajomej.
We wtorek nie będzie za późno??? :) i czyja ma to być obrączka, moja czy męża:p

Aga ja się dowiedziałam i najlepsze co mogłabym dla siebie wtedy zrobić to udać się do specjalisty. W szoku jestem, jak możesz tak atakować Martynę.
ja jej nie atakuje przeciez tylko to jest moja perspektywa,a odrazu dostaje odp ze pisze ze czytac sie nie chce itp.Nic takiego nie pisze zbytnio nawet nie czytam i wyl powiadomienia.

Wizyta u specjalisty nie sprawi ze bede sie cieszyc i zarazac innych radością.mam to w sobie ten caly ból i jakos dam radę.Narazie ciagle mam nadzieję i tego sie trzymam.Nie chodze nie marudze innym. Pojde jak sie pogorszy.

Moim zdaniem pisanie, że chciałabyś zobaczyć jak Martyna się cieszy na wieść straty dziecka, jest straszne. Jak można tak napisać? To jest wlasnie atakowanie. Tak samo pisanie, ze wolalabys urodzic chore dziecko niz zeby zdrowe zmarlo. Na taki tekst az rece opadaja.. tak jak juz pisalam, kazda z nas chcialaby urodzic zdrowe i co za tym idzie żywe dziecko

reklama
Witaj, ja mam termin na 28.01. Czas mi leci jak szalony od kiedy skończyłam 12 tydzień. Ja mam wszystko po córce, więc jak będzie chłopak to pewnie coś dokupie. Starałam się przy córce kupować neutralne kolory żeby w razie czego było dla obu płci. Ubrania od 3 miesiąca mam już typowo dziewczęce, ale jak będzie chłopak to i tak sporo czasu na kompletowanie na nowo ubranek;) ja się dowiem co noszę pod serduszkiem już we wtorek 😍

Ja też we wtorek mam wizytę ❤ to dowiemy się w tym samym dniu 😄 dzisiaj z mężem byliśmy u znajomych, którzy są zaawansowani w ciąży o 2 miesiące i mają już wszystko i taki strach mnie obleciał, że my oprócz komody nic nie mamy 😱

Do góry