reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Dziewczyny, znajoma cgce napidac artykuł o zabobonach w ciazy. Poprosiła mnie zegym na podstawie obraczki sprobowala okreslic plec dziecka. Heh u mnie to albo nad brzuchem stala w miejscu albo raz sie kołysała albo kreciła w kółko. Poza tym powiedzialn ze nie znam jeszcze plci. Czy te dziewczybt ktore juz wiedza co u nich bedzie mogłybg nam pomoć i mogłyby zrobić u siebie eksperyment?
Tzn wieszasz obraczke swoją nad brzuchem jezeli kreci sie w kółko to córka jeżeli na boki to syn. I wówczas jak to ma sie do potwierdzonej plci?? Kochane z góry dziękuję w imieniu znajomej.

Dziewczyny, znajoma cgce napidac artykuł o zabobonach w ciazy. Poprosiła mnie zegym na podstawie obraczki sprobowala okreslic plec dziecka. Heh u mnie to albo nad brzuchem stala w miejscu albo raz sie kołysała albo kreciła w kółko. Poza tym powiedzialn ze nie znam jeszcze plci. Czy te dziewczybt ktore juz wiedza co u nich bedzie mogłybg nam pomoć i mogłyby zrobić u siebie eksperyment?
Tzn wieszasz obraczke swoją nad brzuchem jezeli kreci sie w kółko to córka jeżeli na boki to syn. I wówczas jak to ma sie do potwierdzonej plci?? Kochane z góry dziękuję w imieniu znajomej.
Z chęcią,ale nie mam obrączki 😂

Ja się nie zapisuje i przy pierwszej ciąży też tego nie zrobiłam. Uważałam że to nie potrzebne. I w sumie nie żałuję;) ale znam osoby które sobie bardzo chwaliły szkołę rodzenia :)
Ja chodziłam głównie dlatego, że chciałam poznać położne pracujące w szpitalu do ktorego sie wybieralam i chciałam zobaczyć porodowke:)

reklama
Ciekawe czy ty bys sobie poradziła. Jakbys sie dow np za tydz ze dziecko twoje jest martwe chciala bym to zobaczyć jak sie cieszysz..
Wiesz co???? Straciłam 2 dzieci w przeciągu roku! I uwierz mi, doskonale wiem co to znaczy! I uprzejmie Cię proszę abyś przemyślała to co chcesz napisać. Wszyscy Ci tu współczujemy i jak każda z nas umie pocieszamy. A Ty masz to w dupie! Mało tego, każde pytanie czy czyjąś odpowiedź traktujesz jako osobistą i piszesz takie rzeczy że nie chce się co niektórym tu wchodzić i tego czytać. Rozumiem, że straciłaś dziecko, masz jeszcze dwoje o które powinnaś dbać i starać się żeby było wszystko w porządku. Masz syna 6 letniego! Masz dla kogo żyć. Ja tylko Ci zaproponowałam psychologa - sama gdy nie mogłam sobie poradzić byłam na kilku spotkaniach.

Jeżeli masz w taki sposób odpisywać, to po prostu nie odpisuj. Bo niektóre tu osoby są na prawdę bardzo wrażliwe...

Zastanów się nad sobą.

Do góry