Malwa12345
Aktywna w BB
Nie bedzie twoja obraczkaWe wtorek nie będzie za późno??? i czyja ma to być obrączka, moja czy męża
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie bedzie twoja obraczkaWe wtorek nie będzie za późno??? i czyja ma to być obrączka, moja czy męża
Dla mnie to strata kasy, wszystko bedziesz robiła po swojemu i z instynktem.Dziewczyny, kiedy zapisujcie się na szkołę rodzenia ? Macie u siebie normalne spotkania czy wszystko online ?
Mi chodzi raczej o ćwiczenia na kręgosłup itp. a szkoła jest za darmoDla mnie to strata kasy, wszystko bedziesz robiła po swojemu i z instynktem.
U mnie są płatne. Ale zapalcilabym jeśli byłaby otwarta choćby dlatego, że jest pierwszą pomóc dla noworodków w tymMi chodzi raczej o ćwiczenia na kręgosłup itp. a szkoła jest za darmo
Ja co prawda rodzilam w kwietniu. I moja córka miała 48 cm i 2820g. Więc też teraz nie wiem jak to będzie wyglądać jedynie co mogę poradzić to najlepsze są body czy sweterki zapinane z przodu. Nie ma co męczyć malucha wkładając mu ubrania przez głowę takie moje zdanie. Pomimo tego iż był to kwiecień to i tak małą obierałam w domu w body z długim rękawem i spodenki +skarpetki. Na zewnątrz mieliśmy kombinezon do nosidełka.Dziewczyny, możecie poradzić? Ponieważ nie mam nikogo wokół kto urodził w zimie, a jest to moja pierwsza ciąża i jestem zielona. Powiedzcie proszę ile kupić par body z dlugim rękawem i krótkim na rozmiar 56, 62 i 68. Ile kombinezonów? Jakieś sweterki? Bluzy? Długie spodnie? Jak ubrać takie małe dziecko na wyjście i jak powinno być ubrane w domu?