G
gość _199
Gość
Dziewczyny, kiedy zapisujcie się na szkołę rodzenia ? Macie u siebie normalne spotkania czy wszystko online ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja w listopadzie skonczy 5 lat. Dwa lata temu poronilam potem hormony sie powalily i udalo sie dopiero teraz. Czasem moze ale w sumie to slabo cokolwiek czuje.Hej ile córcia ma lat? a czujesz ruchy dziecka? Jestem z Piły z woj. Wielkopolskiego
Ja się nie zapisuje i przy pierwszej ciąży też tego nie zrobiłam. Uważałam że to nie potrzebne. I w sumie nie żałuję ale znam osoby które sobie bardzo chwaliły szkołę rodzeniaDziewczyny, kiedy zapisujcie się na szkołę rodzenia ? Macie u siebie normalne spotkania czy wszystko online ?
Ja widziałam, że w szpitalu do którego znowu sie wybieram już ruszyła szkoła rodzenia w tradycyjnej wersji na żywo, tylko grupa ograniczona do 8 osóbDziewczyny, kiedy zapisujcie się na szkołę rodzenia ? Macie u siebie normalne spotkania czy wszystko online ?
Ja też jeszcze nie jestem przekonana, czy się w ogóle zapiszeJa się nie zapisuje i przy pierwszej ciąży też tego nie zrobiłam. Uważałam że to nie potrzebne. I w sumie nie żałuję ale znam osoby które sobie bardzo chwaliły szkołę rodzenia
Z chęcią,ale nie mam obrączkiDziewczyny, znajoma cgce napidac artykuł o zabobonach w ciazy. Poprosiła mnie zegym na podstawie obraczki sprobowala okreslic plec dziecka. Heh u mnie to albo nad brzuchem stala w miejscu albo raz sie kołysała albo kreciła w kółko. Poza tym powiedzialn ze nie znam jeszcze plci. Czy te dziewczybt ktore juz wiedza co u nich bedzie mogłybg nam pomoć i mogłyby zrobić u siebie eksperyment?
Tzn wieszasz obraczke swoją nad brzuchem jezeli kreci sie w kółko to córka jeżeli na boki to syn. I wówczas jak to ma sie do potwierdzonej plci?? Kochane z góry dziękuję w imieniu znajomej.
Ja chodziłam głównie dlatego, że chciałam poznać położne pracujące w szpitalu do ktorego sie wybieralam i chciałam zobaczyć porodowkeJa się nie zapisuje i przy pierwszej ciąży też tego nie zrobiłam. Uważałam że to nie potrzebne. I w sumie nie żałuję ale znam osoby które sobie bardzo chwaliły szkołę rodzenia
Ciekawe czy ty bys sobie poradziła. Jakbys sie dow np za tydz ze dziecko twoje jest martwe chciala bym to zobaczyć jak sie cieszysz..Aga, chyba potrzeba jest Ci pomóc kogoś doświadczonego. Zachęcam Cię do skontaktowania się ze specjalistą jeżeli nie możesz sobie poradzić sama
Wiesz co???? Straciłam 2 dzieci w przeciągu roku! I uwierz mi, doskonale wiem co to znaczy! I uprzejmie Cię proszę abyś przemyślała to co chcesz napisać. Wszyscy Ci tu współczujemy i jak każda z nas umie pocieszamy. A Ty masz to w dupie! Mało tego, każde pytanie czy czyjąś odpowiedź traktujesz jako osobistą i piszesz takie rzeczy że nie chce się co niektórym tu wchodzić i tego czytać. Rozumiem, że straciłaś dziecko, masz jeszcze dwoje o które powinnaś dbać i starać się żeby było wszystko w porządku. Masz syna 6 letniego! Masz dla kogo żyć. Ja tylko Ci zaproponowałam psychologa - sama gdy nie mogłam sobie poradzić byłam na kilku spotkaniach.Ciekawe czy ty bys sobie poradziła. Jakbys sie dow np za tydz ze dziecko twoje jest martwe chciala bym to zobaczyć jak sie cieszysz..