Martynaa02
Fanka BB :)
Ja się staram odpoczywać chociaż trudno przy dwulatce.Czesc dziewczyny odpoczywacie?
Czy ktoras z Was bedzie sie szczeoic przeciwko grypie i krzuscowi?
Szczepic się nie zamierzam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja się staram odpoczywać chociaż trudno przy dwulatce.Czesc dziewczyny odpoczywacie?
Czy ktoras z Was bedzie sie szczeoic przeciwko grypie i krzuscowi?
Dzieki. No to wlasnie u mnie ta granica nie jest przekroczona..tak czy inaczej sprawdzę.Wydaje mi się, że jak zaczyna się nadmiernie skracać to z czasem też rozwierać, ale aż tak się nie znam. Być może to coś w typie taki Twój urok, ale we wszystkich wytycznych szyjaka poniżej 25mm w połowie ciąży wskazuje na zagrożenie niewydolnością szyjki i porodem przedwczesnym, to obecnie taki "marker" przedwczesnego porodu.
Hej. Mamy ten sam termin. Ja będę miala synka, póki co nic nie kupuje. Jedne spioszki dla swojej uciechy, ale wolę poczekać do 3 trymestru.Cześć dziewczyny jestem w pierwszej ciazy, termin mam na 27.01.21 to już 17 tc, wam też tak szybko czas leci? Kupujecie już coś dla maluszków? Znacie już płeć? Dopiero teraz dołączam a tu juz 1547 stron wątku
Hej. Mamy ten sam termin. Ja będę miala synka, póki co nic nie kupuje. Jedne spioszki dla swojej uciechy, ale wolę poczekać do 3 trymestru.
Ja dowiedziałam się na pierwszych prenatalnych.My z mężem też czekamy do 3 trymestru, jednak ja wolę nie zapeszać. Super, że znasz już płeć, my może dowiemy się dopiero we wtorek
Ja dowiedziałam się na pierwszych prenatalnych.
A kogo byś wolała ? Mi się marzyła corka, ale spodziewałam się że będzie chłopak
Mnie lekarz sam zapytał czy chcę znać płeć ja nie dopytywałam. Ja to wiedziałam od testu, bardzo chciałabym córkę, a los lubi płatać figle, więc wiedziałam, że będzie chłopiec ;DJa z każdym usg bardzo się deneruwje, czy z dzieciątkiem wszystko jest w porządku, że na prenatalnych tylko zapytałam o kość nosową itp. a nie o płeć wiesz, dla mnie chyba nie jest ważne co będzie wazne aby było zdrowe. A skąd spodziewałaś się, że będzie chłopczyk? Jakie miałaś objawy?
Hej ! kiedy masz połówkowe ?Hej hej ja też jestem nowa na forum też mam termin na styczeń, między 14 a 21.01 najprawdopodobniej jednak między 18 a 20 to moja druga ciąża, mam już wspaniałą córeczkę, teraz zdania lekarzy są podzielone