reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Wydaje mi się, że jak zaczyna się nadmiernie skracać to z czasem też rozwierać, ale aż tak się nie znam. Być może to coś w typie taki Twój urok, ale we wszystkich wytycznych szyjaka poniżej 25mm w połowie ciąży wskazuje na zagrożenie niewydolnością szyjki i porodem przedwczesnym, to obecnie taki "marker" przedwczesnego porodu.
Dzieki. No to wlasnie u mnie ta granica nie jest przekroczona..tak czy inaczej sprawdzę.

Cześć dziewczyny 😊 jestem w pierwszej ciazy, termin mam na 27.01.21 😊 to już 17 tc, wam też tak szybko czas leci? Kupujecie już coś dla maluszków? Znacie już płeć? Dopiero teraz dołączam a tu juz 1547 stron wątku 😄

Cześć dziewczyny 😊 jestem w pierwszej ciazy, termin mam na 27.01.21 😊 to już 17 tc, wam też tak szybko czas leci? Kupujecie już coś dla maluszków? Znacie już płeć? Dopiero teraz dołączam a tu juz 1547 stron wątku 😄
Hej. Mamy ten sam termin. Ja będę miala synka, póki co nic nie kupuje. Jedne spioszki dla swojej uciechy, ale wolę poczekać do 3 trymestru.

Hej hej:) ja też jestem nowa na forum:) też mam termin na styczeń, między 14 a 21.01:) najprawdopodobniej jednak między 18 a 20:) to moja druga ciąża, mam już wspaniałą córeczkę, teraz zdania lekarzy są podzielone;)

Ja dowiedziałam się na pierwszych prenatalnych.
A kogo byś wolała ? Mi się marzyła corka, ale spodziewałam się że będzie chłopak 😁

Ja z każdym usg bardzo się deneruwje, czy z dzieciątkiem wszystko jest w porządku, że na prenatalnych tylko zapytałam o kość nosową itp. a nie o płeć 😄 wiesz, dla mnie chyba nie jest ważne co będzie 😊 wazne aby było zdrowe. A skąd spodziewałaś się, że będzie chłopczyk? Jakie miałaś objawy? 😊

reklama
Ja z każdym usg bardzo się deneruwje, czy z dzieciątkiem wszystko jest w porządku, że na prenatalnych tylko zapytałam o kość nosową itp. a nie o płeć 😄 wiesz, dla mnie chyba nie jest ważne co będzie 😊 wazne aby było zdrowe. A skąd spodziewałaś się, że będzie chłopczyk? Jakie miałaś objawy? 😊
Mnie lekarz sam zapytał czy chcę znać płeć ja nie dopytywałam. Ja to wiedziałam od testu, bardzo chciałabym córkę, a los lubi płatać figle, więc wiedziałam, że będzie chłopiec ;D

Hej hej:) ja też jestem nowa na forum:) też mam termin na styczeń, między 14 a 21.01:) najprawdopodobniej jednak między 18 a 20:) to moja druga ciąża, mam już wspaniałą córeczkę, teraz zdania lekarzy są podzielone;)
Hej ! kiedy masz połówkowe ?

Do góry