reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Cześć mamuśki !
małe z Was chudzinki ! 40 kilka kg to ja w podstawówce chyba ważyłam 🤦🏼‍♀️
teraz 56 kg

dziś byłam na usg prenatalnym
Z dzidziulkiem wszystko dobrze , cały i zdrowy ❤️
bedzie druga dziewczyna 🤦🏼‍♀️❤️
liczylam na chłopca tak szczerze , ale może coś jeszcze się zmieni ?
najwazniejsze , ze maluch zdrowy ❤️
Trzymajcie się kochane
Kurczę tak właśnie czytam, że dużo kobiet poznaje plec na badaniach orientalnych 1 trymestru. Ciekawe czy ja za 2 tyg będę wiedziała...

reklama
W mojej drugiej ciąży na badaniach prenatalnychch lekarz powiedział że chłopak będzie. A na następnej wizycie okazalo się ze dziewczynka. Dlatego ja tam nawet nie pytam bo potem miałam dziwne uczucie jak się dowiedziałam. Już człowiek oswoil się z myślą że chłopak A tu zmiana. Oczywiście zmiana pozytywna bardzo ale wolę się dowiedzieć jak już będzie prawie na 100 procent wiadomo.

Kurczę tak właśnie czytam, że dużo kobiet poznaje plec na badaniach orientalnych 1 trymestru. Ciekawe czy ja za 2 tyg będę wiedziała...
Na pewno zależy od lekarza . Ja poszłam do takiego certyfikowanego . I rozwiał moje nadzieje na syna 🤪 śmiał się tylk o, ze młoda jestem to zdążę jesCze urodzić chłopca 😂

trzymam kciuki za Twoje badanie

W mojej drugiej ciąży na badaniach prenatalnychch lekarz powiedział że chłopak będzie. A na następnej wizycie okazalo się ze dziewczynka. Dlatego ja tam nawet nie pytam bo potem miałam dziwne uczucie jak się dowiedziałam. Już człowiek oswoil się z myślą że chłopak A tu zmiana. Oczywiście zmiana pozytywna bardzo ale wolę się dowiedzieć jak już będzie prawie na 100 procent wiadomo.

No koleżanka miała taka sama sytuacje :)

ale pokazał mi na usg jak wół cipeczke 🤦🏼‍♀️

Na pewno zależy od lekarza . Ja poszłam do takiego certyfikowanego . I rozwiał moje nadzieje na syna 🤪 śmiał się tylk o, ze młoda jestem to zdążę jesCze urodzić chłopca 😂

trzymam kciuki za Twoje badanie
Dziękuję Ci bardzo ! Ja dopiero mam jej 22.07 już się bardzo stresuje. Też wlansie się do takiego certyfikowanego. Dla mnie najważniejsze by było zdrowe.

Dziękuję Ci bardzo ! Ja dopiero mam jej 22.07 już się bardzo stresuje. Też wlansie się do takiego certyfikowanego. Dla mnie najważniejsze by było zdrowe.
Wszystko na pewno będzie dobrze ❤️
Tez się ogromnie stresowałam , do msza przed badaniem mówiłam , ze denerwuje się bardziej niż przed jakimiś egzaminami ;)

nerwy na bok i cierpliwości . Wiem co to znaczy nie moc się doczekać :)

Hejka. Ja już po badaniach. Pan doktor bardzo miły, szybko sprawnie poszło. Z dzidzia wszystko dobrze, nie chciała się w ogóle pokazać profilem, zrobiłam też test pappa, bo dostałam od lekarza darmowe badanie. brzuch mi wymaltretował mocno.

starsza dzidzia niż ostatnio, myślałam że dziś będzie 11+5 a było 12+1 , ma prawie 6cm długości.

jeśli chodzi o płeć to prawdopodobnie dziewczynka 🤗 fotki wstawię na prywatnym.

Witam :) Ostatnie dwa dni u mnie bardzo intensywne towarzysko + przemeblowanie mieszkania, więc nie miałam kiedy się udzielać. Ale na pewno nadrobię zaległości :) Przewinęły mi się jakieś wizyty z dobrym wieściami, także wszystkim dziewczynom gratuluję 😃 Prawie same córki się szykują, no nieźle🤪 Ja do swojej wizyty muszę się uzbroić w cierpliwość, ale czuję, że dołączę do "team córka"😁

reklama
Witam :) Ostatnie dwa dni u mnie bardzo intensywne towarzysko + przemeblowanie mieszkania, więc nie miałam kiedy się udzielać. Ale na pewno nadrobię zaległości :) Przewinęły mi się jakieś wizyty z dobrym wieściami, także wszystkim dziewczynom gratuluję 😃 Prawie same córki się szykują, no nieźle🤪 Ja do swojej wizyty muszę się uzbroić w cierpliwość, ale czuję, że dołączę do "team córka"😁
Też zauważyłam, z na naszej styczniowej grupie sporo dziewczynek :) aż się boję się, że już dla mnie tych córek nie starczy :)

Do góry