reklama
kartkao
Fanka BB :)
Trzymam kciuki za wizytę i żeby stres odpuścił trochęJa tam czuje że będę mieć chłopca. Jem jak na chłopaka. Ale zobaczymy. Mam takiego stresa przed jutrem i wizyta :-( cała w stresie jestem. Aż Wszytsko mnie boli.
Kundlica
To możemy trzymać kciuki wspólnie za siebie nazwajem, bo ja też jutro o 13.10 [emoji85] cieszę się i boję.. Np jeszcze ani razu nie miałam mierzone jak serduszko bije i mam nadzieję, że będzie ok..Ja tam czuje że będę mieć chłopca. Jem jak na chłopaka. Ale zobaczymy. Mam takiego stresa przed jutrem i wizyta :-( cała w stresie jestem. Aż Wszytsko mnie boli.
Niespodziewajka
Trzymam kciuki by było wszystko dobrzeJa tam czuje że będę mieć chłopca. Jem jak na chłopaka. Ale zobaczymy. Mam takiego stresa przed jutrem i wizyta :-( cała w stresie jestem. Aż Wszytsko mnie boli.
P.s ja też na początku czułam, że chłopak... Ale teraz już nie wiem.
A któraś z Was ma jeszcze jakieś przeczucia?
Niespodziewajka
Za Ciebie także 3mam kciuki!! ❤To możemy trzymać kciuki wspólnie za siebie nazwajem, bo ja też jutro o 13.10 [emoji85] cieszę się i boję.. Np jeszcze ani razu nie miałam mierzone jak serduszko bije i mam nadzieję, że będzie ok..
MM_nowa
To ja później mam. Trzymam kciuki :-)To możemy trzymać kciuki wspólnie za siebie nazwajem, bo ja też jutro o 13.10 [emoji85] cieszę się i boję.. Np jeszcze ani razu nie miałam mierzone jak serduszko bije i mam nadzieję, że będzie ok..
Kundlica
Za Ciebie także 3mam kciuki!! [emoji173]
Dzięki [emoji4] grunt to dobra grupa wsparcia [emoji16]To ja później mam. Trzymam kciuki :-)
Agnieszka1989
Zaciekawiona BB
witam Was ja mam termin na 27.12. ale może przygarnięcie mnie do siebie?Hej , chyba jestem pierwsza z terminem na 2021. Dziś 28dc i termin spodziewanej @ i nie do końca wyczekiwane 2kreski. Termin wychodzi mi na 01.01.2021. Ktoś że mną zaczyna oczekiwanie?
Niespodziewajka
Hej Agnieszko! Ja mam na 28 ) i chyba ten sam rocznik 89'?witam Was ja mam termin na 27.12. ale może przygarnięcie mnie do siebie?
reklama
Niespodziewajka
Tzn 28.01Hej Agnieszko! Ja mam na 28 ) i chyba ten sam rocznik 89'?