reklama
Niespodziewajka
Fanka BB :)
A ja się właśnie zastanawiałam czy tutaj tak zawsze spokojnie)Ale tu ciszaaaa jak nigdy!
Zuza30
tak, to prawda, cicho i pusto się zrobiło [emoji33]Ale tu ciszaaaa jak nigdy!
nie wiem jak u Was ale u mnie jest piękna pogoda, pojechaliśmy na wieś i po ostatnim szpitalu takie zwykłe wyjście na podwórko mnie cieszy, od razu lepiej się czuję, mimo moich [emoji2961] jakoś tak lepiej na sercu [emoji4]
Lenuszka
Mamusia Gajusi
U mnie tez! Narobilam sie jak wół!tak, to prawda, cicho i pusto się zrobiło [emoji33]
nie wiem jak u Was ale u mnie jest piękna pogoda, pojechaliśmy na wieś i po ostatnim szpitalu takie zwykłe wyjście na podwórko mnie cieszy, od razu lepiej się czuję, mimo moich [emoji2961] jakoś tak lepiej na sercu [emoji4]
Niespodziewajka
Hej Doti. Ja również muszę lezec choć już na szczęście nie krwawie. Trzymam kciuki by 16 było wszystko superDzień dobry witam się z rana Ja nie mam za bardzo o czym teraz pisać bo leżę. Teraz czytam książkę. Nadal plamię wizytę mam dopiero 16 lipca. Witam nowe dziewczyny
topka55
Zaangażowana w BB
Ja tez plamie i wizyta we wtorekDzień dobry witam się z rana Ja nie mam za bardzo o czym teraz pisać bo leżę. Teraz czytam książkę. Nadal plamię wizytę mam dopiero 16 lipca. Witam nowe dziewczyny
reklama