reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Ja nie piszę bo mielę wujka google głupią policzyłam sobie ryzyka z testu pappa w Internecie i wyszły mi głupoty chyba, ale wynik dalej mnie martwi

Ale tu ciszaaaa jak nigdy!
tak, to prawda, cicho i pusto się zrobiło [emoji33]
nie wiem jak u Was ale u mnie jest piękna pogoda, pojechaliśmy na wieś i po ostatnim szpitalu takie zwykłe wyjście na podwórko mnie cieszy, od razu lepiej się czuję, mimo moich [emoji2961] jakoś tak lepiej na sercu [emoji4]

tak, to prawda, cicho i pusto się zrobiło [emoji33]
nie wiem jak u Was ale u mnie jest piękna pogoda, pojechaliśmy na wieś i po ostatnim szpitalu takie zwykłe wyjście na podwórko mnie cieszy, od razu lepiej się czuję, mimo moich [emoji2961] jakoś tak lepiej na sercu [emoji4]
U mnie tez! Narobilam sie jak wół!

Dzień dobry witam się z rana🙂 Ja nie mam za bardzo o czym teraz pisać bo leżę. Teraz czytam książkę. Nadal plamię wizytę mam dopiero 16 lipca. Witam nowe dziewczyny🙂

reklama
Do góry