mi1979
Fanka BB :)
Ale ciiiiiiiiiisza....
U Was też pogoda raczej jesienna?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie nie wiadomo co słońce świeci i przed chwilą deszcz padał wszystko na raz. Wszyscy chyba odpoczywają po sobotnich sprzataniach i gotowaniachAle ciiiiiiiiiisza....
Mnie wczoraj cały dzień bolał nawet no spa brałam, trochę pomogło ale ćmiło od rana do wieczora.Czesc dziewczyny ja tez leze bo brzuch mnie boli[emoji25]
Hej Doti. Ja również muszę lezec choć już na szczęście nie krwawie. Trzymam kciuki by 16 było wszystko super
[/QUOTE
Dzięki
To już niedługo, trzymam kciuki na pewno będzie dobrzeJa tez plamie i wizyta we wtorek
Czesc dziewczyny ja tez leze bo brzuch mnie boli[emoji25]
Może weź nospę. Mi lekarz zalecił w razie bólu.
No mi jedna kawka w ciąży dobrze robi, bo mam strasznie niskie ciśnienie i jak nie wypije to mnie głowa boli więc cieszę się, że smaki mi wróciły.Mmmm kawa ostatni raz piłam 4 lata temu. Po zakończeniu karmienia chyba wrócę do picia kawy. Już od marca mnie ciągnęło ale że się staraliśmy to nawet nie zaczynałam
Chyba tak, ale nie jestem pewna. Spróbuj z arbuzemCześć, A moja noc bardzo ciężka. Od 3.30 meczyly mnie wzdęcia. Brzuch bardzo bolał. Wzięłam nospe I jakoś po 4 zasnęłam. Lekko odpuscilo. A w ciazy można brać ekspumisan ? ( nie wiem czy dobrze napisałam )