reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Witajcie, mam na imię Justyna. Jestem w ciaży tak jak Wy przyszłe mamuśki. Mam termin na 12 stycznia. Dzisisj sobie przypomnialam, że kiefys istnialo takie coś jak forum dla mam. W 2015 roku, gdy bylam w pierwszej ciaży udzielałam sie na forum mjakmama, jakoś tak ;) Wiem, że już jest trovhe późno na dołaczanie do Styczniówek. Jednak bardzo mi zależy. W swoim najbliższym otoczeniu nie mam żadnych ciężarnych kobiet, a miło czasem i lzej na sercu jak można wymienic sie ppdobnymi doświadczeniami czy problemami. Pozdrawiam Was serdecznie. Mam nadzieję, że bedę nogla jeszcze do Was dołaczyć. [emoji3][emoji3][emoji3]
Witamy, skad jestes?
Piękna kawa, piękne ciasto [emoji7][emoji7][emoji7] ale bym jadła i miała wyrzuty sumienia [emoji1]
Zaoraszam!
Witam. Mam na imie Kasia i mam termin na 28.01. CZY mogę dołączyć do Was ?
Witaj Kasiu, zapraszamy! Skad jestes?

reklama
Witajcie, mam na imię Justyna. Jestem w ciaży tak jak Wy przyszłe mamuśki. Mam termin na 12 stycznia. Dzisisj sobie przypomnialam, że kiefys istnialo takie coś jak forum dla mam. W 2015 roku, gdy bylam w pierwszej ciaży udzielałam sie na forum mjakmama, jakoś tak ;) Wiem, że już jest trovhe późno na dołaczanie do Styczniówek. Jednak bardzo mi zależy. W swoim najbliższym otoczeniu nie mam żadnych ciężarnych kobiet, a miło czasem i lzej na sercu jak można wymienic sie ppdobnymi doświadczeniami czy problemami. Pozdrawiam Was serdecznie. Mam nadzieję, że bedę nogla jeszcze do Was dołaczyć. 😀😀😀
Witam. Mam na imie Kasia i mam termin na 28.01. CZY mogę dołączyć do Was ?
Ja też dopiero jakoś tydzień temu dołączyłam, więc miło, że jesteście 🙂🙂
Też tak jak Niespodziewajka nie chciałam zapeszyć. Co prawda nie poroniłam, ale kilka lat nie mogłam zajść w ciążę, mam hashi i jestem niedoczynna.
Także witajcie dziewczyny😃

reklama
Ja miałam zabezpieczana laserowo siatkówkę i podobnie jak bardzo duża wada wzroku jest to wskazaniem do cc.
Tak do tej pory myślałam. Na laserowa korekcja się nie kwalifikuje bo mam zbyt duża różnicę w wadzie. Jedno oko na którym mam -11 wykorzystuje tylko w 20% na drugim mam -5/-6 I go używam. Lekarz mowi że teraz wada nie jest już przeciwkazaniem. Ale nie.wiem. Moze we wrześniu przejdę się do okulisty.

Do góry