Iwona3001
Fanka BB :)
I wszystkie inne zwierzęta domowe.Pozdrawiamy Pikusia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I wszystkie inne zwierzęta domowe.Pozdrawiamy Pikusia
u mnie chłopcy się sprawdzili ale teraz miałam owu na przełomie kwietnia i maja jeśli jajko wyrobiło się w kwietniu to pokazuje dziewczynke a jeśli przesunęła sie z dwa dni to chłopca więc tak czy siak jest 50/50Dzień dobry wszystkim, wracając do chińskiego kalendarza płci... U mnie przy dwójce się faktycznie sprawdzaSzok! Teraz wychodzi na synkaMiłego dnia dziewczyny
Noo dzisiaj prawdziwe obrodzenieWow ile dzisiaj mamy wizyt!!! Dziewczyny powodzenia, nie stresujcie się, wszystko bedzie dobrze Czekamy na Wasze relacje!
U mnie jeszcze w tajemnicy dowiedzą się w ten weekendDziewczyny, a jak z informowaniem otoczenia o ciąży? Czy któraś jeszcze trzyma to w tajemnicy? Czy wszystkie Wasze dzieci już wiedzą?
No to super zagadkau mnie chłopcy się sprawdzili ale teraz miałam owu na przełomie kwietnia i maja jeśli jajko wyrobiło się w kwietniu to pokazuje dziewczynke a jeśli przesunęła sie z dwa dni to chłopca więc tak czy siak jest 50/50
Ja tak jak staram się zawsze dużo pić tak teraz dzień mi mija nie wiem kiedy... mówię zawsze wieczorem cholera znowu się nie udało... A rano jak budzę się z buzia jak księżyc od razu wiem co jest grane i tak samo ja zaczyna boleć mnie glowa w specyficzny sposób to też czuje że to od za małej ilości płynów A z migrenami współczuję... moja siostra od lat cierpi na migreny że nie raz kończyło się na szpitalach i kroplowce więc współczuję bardzo ❤❤❤No ja teraz właśnie cisne się żeby więcej wody pić bo zauważylam, że troszkę puchne i też już mnie głowa ćmi. Ta ciaza nieco łaskawa z bolami głowy bo ogólnie cierpię na migreny więc boje sie jak coś mnie pobolewa bo nie funkcjonuje jak mnie łapie już tak totalnie.
Brak apetytu ale mdłości mam okropne jak coś w siebie nie wepchne :/
Mnie bolała z 3 razy i póki ci jest okej ale to prawda człowiek wyjęty z życia i z normalnego funkcjonowania... ogólnie niektóre ciążowe dolegliwości potrafią dawać w kość..Staram się wypijać codziennie przynajmniej półtora l wody więc sporo już w nocy na siku o 4 się obudziłam to ledwo doszłam do kibelka położyłam się jeszcze przysnelam a wstałam to jeszcze gorzej dopiero drugi raz mnie głowa w ciąży boli ale żeby aż tak to powinno być karalne haha