reklama
Parzysz? Ja po prostu dobrze płukam. Też nie mialam toxo. Po parzeniu nie są zbyt mdłe?Wsunęłam nawet nie wiem kiedy ale ze wzgl że nie miałam toxo najpierw musiałam je sparzyc
Paulinad
Fanka BB :)
Nie są mdłe tak jak rozmawiałam z lekarka lepiej parzyć lub mrozić więc tak robię bakterie giną ale w wysokiej albo w niskiej tepmParzysz? Ja po prostu dobrze płukam. Też nie mialam toxo. Po parzeniu nie są zbyt mdłe?
Zuza30
A ogólnie jak się czujesz? Wiesz już może kiedy wyjdziesz? Nadal czujesz ból? Dobrze że z maleństwem wszystko jest w porządku. Trzymam kciuki żebyś niedługo już mogła wyjść do domku[emoji110][emoji110][emoji8][emoji173]
czuje się zdecydowanie lepiej, mam antybiotyk 3x dziennie, do tego kroplówkę, a pierwszego dnia jeszcze dostałam zastrzyk domięśniowo. no i dają mi jeszcze nospe.A jak się czujesz ?? ból troszkę zmalał?
nie wiem kiedy wyjdę, bo nie wiadomo kiedy urologia będzie miała czas wziąć mnie na badania... trochę błędne koło, bo zamiast zrobić, sprawdzić czy wysikalam te kamienie i nic nie ma, to każą człowiekowi czekać i niech leży i się martwi kiedy go zbadają.. dobrze chociaż, że teraz leżę w sali i to całkiem komfortowej, bo 2 osobowej i narazie jestem sama. mam nadzieję, że jutro mnie wezmą na te badania, bo idzie oszaleć [emoji33]
Annasol93
To trzymam kciuki ! Cieszę się, że już Ci lepiej fizycznie bynajmniej i mam nadzieję, ze Cie zabiora w koncu na te badania. Też sa nie poważni tyle czasu czekać. Z całego zlego trzeba się cieszyć że maluszek dobrze się rozwija i że masz fajniejsze lokum teraz i że pojechałaś w ogóle do szpitala :*! Trzymaj się cieplutkoczuje się zdecydowanie lepiej, mam antybiotyk 3x dziennie, do tego kroplówkę, a pierwszego dnia jeszcze dostałam zastrzyk domięśniowo. no i dają mi jeszcze nospe.
nie wiem kiedy wyjdę, bo nie wiadomo kiedy urologia będzie miała czas wziąć mnie na badania... trochę błędne koło, bo zamiast zrobić, sprawdzić czy wysikalam te kamienie i nic nie ma, to każą człowiekowi czekać i niech leży i się martwi kiedy go zbadają.. dobrze chociaż, że teraz leżę w sali i to całkiem komfortowej, bo 2 osobowej i narazie jestem sama. mam nadzieję, że jutro mnie wezmą na te badania, bo idzie oszaleć [emoji33]
magda9104
I ja jestem już po wizycie. Nie pisałam, bo poszłam znienacka jak mąż wrócił z pracy. Miałam jutro - tzn nadal mam, ale na nfz, poszłam sobie do tego samego lekarza prywatnie, bo wkurzył mnie ostatnio nfz-towski sprzęt. Wszystko ok, dzidzia ma 3.09cm, początek 11tc, wg om mam 10+4 (aplikacja) lekarz mówił 10+3. Serduszko 160/min, dzidziuś cały czas się wiercił jestem spokojniejsza. Teraz zapisze się do lekarza, do którego chodziłam w ciąży z synem na prenatalne, bo ma certyfikat i bdb sprzęt.
Co do L4 jeszcze nie biorę, ale mowil, że jak tylko będę chciała to mam powiedzieć. Jestem zadowolona z wizyty
Co do L4 jeszcze nie biorę, ale mowil, że jak tylko będę chciała to mam powiedzieć. Jestem zadowolona z wizyty
Tak z ciekawości pytanie do dziewczyny, które są już po prenatalnych i mają stwierdzone na ileś tam % że będzie dziewczynka. Czy sprawdziły wam się zachcianki na dziewczynke i ten kalendarz chińskim o którym była mowa na samym początku ?
U mnie w chińskim wyszedł chłopak.
Zachcianki hmmm do słodkiego mnie tak sobie ciągnie, mięso mi nie śmierdzi także nie wiem
AnMil
no ja za 2 dni zaczynam 12 tydzień. ah no taka ze mnie osoba wiecznie zestresowana i wszystkim się przejmująca .
Dziewczyny powiedzcie mi jak Wy do tego podchodzicie - jezeli napisałaś, że zaczynasz 12 tc to znaczy będziesz 11+0 czy 12+0?
reklama
Pawlinka82
Współczuję Ci bardzo,dobrze, że z maluszkiem wszystko ok, obyś szybciutko doszła do siebie i wróciła do domku.czuje się zdecydowanie lepiej, mam antybiotyk 3x dziennie, do tego kroplówkę, a pierwszego dnia jeszcze dostałam zastrzyk domięśniowo. no i dają mi jeszcze nospe.