Rozumiem. Ja narazie tylko płukam ale dokładnie. Parze tylko to co ma skórę czy jabłka, brzoskwinie itd.Nie są mdłe tak jak rozmawiałam z lekarka lepiej parzyć lub mrozić więc tak robię bakterie giną ale w wysokiej albo w niskiej tepm
reklama
Hoho sama w 2 osobowej sali, jakie luksusy dobrze, ze juz ci lepiejczuje się zdecydowanie lepiej, mam antybiotyk 3x dziennie, do tego kroplówkę, a pierwszego dnia jeszcze dostałam zastrzyk domięśniowo. no i dają mi jeszcze nospe.
nie wiem kiedy wyjdę, bo nie wiadomo kiedy urologia będzie miała czas wziąć mnie na badania... trochę błędne koło, bo zamiast zrobić, sprawdzić czy wysikalam te kamienie i nic nie ma, to każą człowiekowi czekać i niech leży i się martwi kiedy go zbadają.. dobrze chociaż, że teraz leżę w sali i to całkiem komfortowej, bo 2 osobowej i narazie jestem sama. mam nadzieję, że jutro mnie wezmą na te badania, bo idzie oszaleć [emoji33]
Zaczynam 12, czyli mam pełne 11 i leca kolejne dni, czyli 11+0 Ja licze takDziewczyny powiedzcie mi jak Wy do tego podchodzicie - jezeli napisałaś, że zaczynasz 12 tc to znaczy będziesz 11+0 czy 12+0?
Klaudiaxx
Fanka BB :)
dokładnie tak samo liczę, skończyłam 11 tygodni, zaczynam 12.Dziewczyny powiedzcie mi jak Wy do tego podchodzicie - jezeli napisałaś, że zaczynasz 12 tc to znaczy będziesz 11+0 czy 12+0?
Lebiooda
Zaciekawiona BB
Hej! No ja właśnie miałam to badanie krwi i dzisiaj przyszły wszystkie wyniki wraz z opisem z usg i szczerze mówiąc niewiele z tego rozumiem...Kochane czy któraś miala już pobranie krwi pappa? Ja dziś mialam stresuje się tak wynikami ze szok. Nie zapytałem kiedy będzie wynik jak długo czeka się ale w środę już mam usg pappa i już spać nie mogę. Boję się tak bardzo. Mam siostrę z wodoglowiem i adhd i boję się co wyjdzie ...
Wartość Pappa 0,822 Ul, a beta hcg 40,00 Ul. Może któraś z Was ogarnia te normy?
Mi kalendarz chiński się sprawdził, a co do zachcianek to jakichś specjalnych nie mam. Chociaż zdecydowanie bardziej do słodkiego mnie ciągnie...Tak z ciekawości pytanie do dziewczyny, które są już po prenatalnych i mają stwierdzone na ileś tam % że będzie dziewczynka. Czy sprawdziły wam się zachcianki na dziewczynke i ten kalendarz chińskim o którym była mowa na samym początku ?
Zuza30
Fanka BB :)
to za te 3 dni na korytarzu, dzisiaj wypłakałam tą sale [emoji23] serio, powiedziałam pielęgniarkom, że jak mi nie dadzą miejsca przy oknie to zaduszę i siebie i dziecko, bo nie mogę oddychać ani żyć...Hoho sama w 2 osobowej sali, jakie luksusy dobrze, ze juz ci lepiej
Zaczynam 12, czyli mam pełne 11 i leca kolejne dni, czyli 11+0 Ja licze tak
Monka95
Aktywna w BB
to za te 3 dni na korytarzu, dzisiaj wypłakałam tą sale [emoji23] serio, powiedziałam pielęgniarkom, że jak mi nie dadzą miejsca przy oknie to zaduszę i siebie i dziecko, bo nie mogę oddychać ani żyć...
Biedna. Dużo zdrówka zycze
Lenuszka
Mamusia Gajusi
A co potrzebujesz recepte?
Tak zrobie, skontaktuje się dzisiaj lub jutro z rodzinnym i zobaczymy czy uda mi się załatwić. Szkoda mi tych 5 dych... może akurat się uda
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Ja ide ale na nieinwazyjne, na inne nie zgadzam sie za duze ryzyko poronienia i uszkodzenia plodu.
Ja już jutro prenatalne [emoji85] szkoda ze dopiero o 13 [emoji23] trzymajcie kciuki [emoji1694]
reklama
MalinkowaMlinkowa
Aktywna w BB
Mocno trzymam kciuki za Was, to musi być straszne, ale wiem że jak jest świadomość, że z dzidzią jest ok to wszystko można przetrwać Wyjdzie słońce i to już niedługo, w końcu mamy latoto za te 3 dni na korytarzu, dzisiaj wypłakałam tą sale [emoji23] serio, powiedziałam pielęgniarkom, że jak mi nie dadzą miejsca przy oknie to zaduszę i siebie i dziecko, bo nie mogę oddychać ani żyć...