Izkawalizka
Fanka BB :)
Może jakiś producent pasty wymyśli taka bez smaku, tu apel (póki forum otwarte) zlitujcie się z tą mięta, bo ja wczoraj przez pastę oddałam kanapki
Nie wiem czy można kupić w Polsce ale ta jest bez smaku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może jakiś producent pasty wymyśli taka bez smaku, tu apel (póki forum otwarte) zlitujcie się z tą mięta, bo ja wczoraj przez pastę oddałam kanapki
U mnie bardzo podobnie z biustem, teraz jestem rozmiar jeśli nie dwa do przodu. Na tym etapie w 1 ciąży były mniejsze, potem urosły w ciąży i jeszcze trochę przy kp, długo były fajne, a po karmieniu mniejsze niż wyjściowy rozmiar... Teraz noszę już biustonosz z czasów karmienia młodej bo w swoje standardowe się nie mieszcze. Kupiłam też taki chiński wynalazek ni top ni biustonosz, ale w miarę trzyma biust chociaż jest minimalnie za luźny w obwodzie i ramiączkach, fajny bo bez drutów, a z lekko usztywnioną miseczką (ja mam bardzo odstające sutki i w zwykłym materiałowym dla mnie masakra, zawsze przebija).Ja np jestem w 11 tc przytyłam 1.5 kg ale biust jest o wiele pelniejszy i większy o jeden rozmiar bo w starych stanikach piersi wychodzą z miseczek w 1 ciąży też sporo urosly mi piersi potem karmilam 2 lata i trochę zmalały
Nie spotkałam takiej może w niemieckim sklepie musiałabym zobaczyć jest taki u nas w mieścieZobacz załącznik 1140573
Nie wiem czy można kupić w Polsce ale ta jest bez smaku
super ja się zastanawiam nad wakacjami. Jestem #teamgory i jeżdżę kilka razy w roku i się zastanawiam, czy gdziekolwiek będę w stanie pojechaćA ja dziewczyny już 11 tydzień i samopoczucie super! Pojechaliśmy z mężem w góry i weszłam bez problemów na Jaworzynę a potem na Górę Parkową - wraz z zejściem. Nigdy nie czułam się lepiej oczywiście przed wyjazdem skonsultowałam wszystko z lekarzem i powiedział że nie widzi przeciwwskazań. Nie wyobrażam sobie zrezygnować z aktywności, nawet jak miałam mdłości do 8 tygodnia to chodziłam na bieżnię. Nadal też pracuję więc głowa zajęta i nie ma czasu myśleć o żadnych złych rzeczach.
Ja uwielbiam zime, zaluje bardzo, ze nie ma juz takch snieznych jak dawniej. Jesien rez lubie. A upałów nie znoszę.U mnie cały dzień było super, ciepło mnie dobija pomimo, że zawsze wolałam lato jak zimę to teraz zmieniam zdanie a to dopiero początki , oczywiście po drzemce znów się młodości zaczynają więc tragedia się zaczyna zrobiłam sobie herbatkę miętowa mam nadzieję że coś tam pomoże
Mnie jeszcze od pasty do zębów nie odrzuca, wręcz przeciwnie nawet gumy do żucia miętowe żuje jak mi mega źle i na chwilę pomaga i to nie w dużych ilościach bo wtedy efekt odwrotnyJa uwielbiam zime, zaluje bardzo, ze nie ma juz takch snieznych jak dawniej. Jesien rez lubie. A upałów nie znoszę.
Co do past do zebow, to może takie dziecięce lagodne, jakies owocowe?
Nie spotkałam takiej [emoji15] może w niemieckim sklepie musiałabym zobaczyć jest taki u nas w mieście
a który to u Ciebie tydzień? czy 95 to Twój rocznik?Tez mnie od pasty odrzuca. Jeszcze dziąsła krwawią ostatnio coraz częściej. Już mi się marzy ten wyidealizowany drugi trymestR