reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
U mnie cały dzień było super, ciepło mnie dobija pomimo, że zawsze wolałam lato jak zimę to teraz zmieniam zdanie a to dopiero początki , oczywiście po drzemce znów się młodości zaczynają więc tragedia się zaczyna 😭 zrobiłam sobie herbatkę miętowa mam nadzieję że coś tam pomoże

My już wykąpani, po grillu. Przyszli znajomi na chwile, a teraz się rozpadało i w dodatku burza. Ja już musiała się położyć, bo zmęczyła mnie ta kąpiel😂 Ale mimo wszystko cieszę się, że trochę się poruszałam. Szczerze mówiąc to chodzą za mną płatki z mlekiem takie czekoladowe albo rogalik z czekoladą z piekarni 🙉

Ja właśnie oglądam gdzieś w tv końcówkę Dirty Dancing i śmieje się i płacze na ostatniej scenie tańca. Patrzę jak Patrick wywija dupka i mi smutno, że już go nie ma. Festiwal hormonów trwa wiec w najlepsze.

A co do piersi to moje z początku były spuchnięte a teraz już tylko sutki bola.

U mnie właśnie pada i tak się fajnie zrobiło. Mdli mnie bleee bożeeeee jak się myłam to z zatkanym nosem bo nawet płyn do higieny intymnej mimo iż ma delikatny zapach to mnie odrzuca i pasta fi zębów no masakra jak żyć 🤷‍♀️.

U mnie cały dzień było super, ciepło mnie dobija pomimo, że zawsze wolałam lato jak zimę to teraz zmieniam zdanie a to dopiero początki , oczywiście po drzemce znów się młodości zaczynają więc tragedia się zaczyna 😭 zrobiłam sobie herbatkę miętowa mam nadzieję że coś tam pomoże
Tez mnie ciagle mdli to jest upiorne.Czuje sie jak swinia,gdy jem,a rownoczesnie bym to ......:D

Dzień dobry, dziewczyny Wam już w tej ciąży tak urosly biustu? czy ogólnie w ciąży poprzedniej....?
U mnie nic nie widać, oczywiście nie ubolewam nad tym, może to dobry znak że nie tyje za dużo.
Kto bierze letrox? Ja mam dawke zwiększona z 50 na 100.
Juz mi nie dobrze, a muszę wstać i go przełknąć :/
Ja np jestem w 11 tc przytyłam 1.5 kg ale biust jest o wiele pelniejszy i większy o jeden rozmiar bo w starych stanikach piersi wychodzą z miseczek 😂 w 1 ciąży też sporo urosly mi piersi potem karmilam 2 lata i trochę zmalały

reklama
Uff w końcu nadrobiłam. My dziś spontanicznie nad jezioro się wybraliśmy córa się wybawiła w wodzie a ja siedziałam na leżaczku w cieniu drzew😀

U mnie właśnie pada i tak się fajnie zrobiło. Mdli mnie bleee bożeeeee jak się myłam to z zatkanym nosem bo nawet płyn do higieny intymnej mimo iż ma delikatny zapach to mnie odrzuca i pasta fi zębów no masakra jak żyć 🤷‍♀️.
Współczuję mi po paru dniach spokoju wróciły wieczorne mdłości🙁 i umycie zębów graniczy z cudem zawsze mnie przy tym rwie.

Do góry