reklama
G
guest-1705313312
Gość
U mnie cały dzień było super, ciepło mnie dobija pomimo, że zawsze wolałam lato jak zimę to teraz zmieniam zdanie a to dopiero początki , oczywiście po drzemce znów się młodości zaczynają więc tragedia się zaczyna zrobiłam sobie herbatkę miętowa mam nadzieję że coś tam pomoże
Karoola2021
Fanka BB :)
My już wykąpani, po grillu. Przyszli znajomi na chwile, a teraz się rozpadało i w dodatku burza. Ja już musiała się położyć, bo zmęczyła mnie ta kąpiel Ale mimo wszystko cieszę się, że trochę się poruszałam. Szczerze mówiąc to chodzą za mną płatki z mlekiem takie czekoladowe albo rogalik z czekoladą z piekarni
Rosefingered
Ja właśnie oglądam gdzieś w tv końcówkę Dirty Dancing i śmieje się i płacze na ostatniej scenie tańca. Patrzę jak Patrick wywija dupka i mi smutno, że już go nie ma. Festiwal hormonów trwa wiec w najlepsze.
A co do piersi to moje z początku były spuchnięte a teraz już tylko sutki bola.
A co do piersi to moje z początku były spuchnięte a teraz już tylko sutki bola.
Z
zmiana8.2
Gość
Tez mnie ciagle mdli to jest upiorne.Czuje sie jak swinia,gdy jem,a rownoczesnie bym to ......U mnie cały dzień było super, ciepło mnie dobija pomimo, że zawsze wolałam lato jak zimę to teraz zmieniam zdanie a to dopiero początki , oczywiście po drzemce znów się młodości zaczynają więc tragedia się zaczyna zrobiłam sobie herbatkę miętowa mam nadzieję że coś tam pomoże
Paulinad
Ja np jestem w 11 tc przytyłam 1.5 kg ale biust jest o wiele pelniejszy i większy o jeden rozmiar bo w starych stanikach piersi wychodzą z miseczek w 1 ciąży też sporo urosly mi piersi potem karmilam 2 lata i trochę zmalałyDzień dobry, dziewczyny Wam już w tej ciąży tak urosly biustu? czy ogólnie w ciąży poprzedniej....?
U mnie nic nie widać, oczywiście nie ubolewam nad tym, może to dobry znak że nie tyje za dużo.
Kto bierze letrox? Ja mam dawke zwiększona z 50 na 100.
Juz mi nie dobrze, a muszę wstać i go przełknąć :/
Monka95
Aktywna w BB
Może jakiś producent pasty wymyśli taka bez smaku, tu apel (póki forum otwarte) zlitujcie się z tą mięta, bo ja wczoraj przez pastę oddałam kanapki
Tez mnie od pasty odrzuca. Jeszcze dziąsła krwawią ostatnio coraz częściej. Już mi się marzy ten wyidealizowany drugi trymestR
JoannaMB
Dokładnie jak kuźwa w ciąży mamy dbać o higienę jak mycie zębów kończy sięMoże jakiś producent pasty wymyśli taka bez smaku, tu apel (póki forum otwarte) zlitujcie się z tą mięta, bo ja wczoraj przez pastę oddałam kanapki
reklama
Doti365
Uff w końcu nadrobiłam. My dziś spontanicznie nad jezioro się wybraliśmy córa się wybawiła w wodzie a ja siedziałam na leżaczku w cieniu drzew
Współczuję mi po paru dniach spokoju wróciły wieczorne mdłości i umycie zębów graniczy z cudem zawsze mnie przy tym rwie.U mnie właśnie pada i tak się fajnie zrobiło. Mdli mnie bleee bożeeeee jak się myłam to z zatkanym nosem bo nawet płyn do higieny intymnej mimo iż ma delikatny zapach to mnie odrzuca i pasta fi zębów no masakra jak żyć .