reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Może jakiś producent pasty wymyśli taka bez smaku, tu apel (póki forum otwarte) zlitujcie się z tą mięta, bo ja wczoraj przez pastę oddałam kanapki 🤮 😝
Screenshot_20200628-201829.png

Nie wiem czy można kupić w Polsce ale ta jest bez smaku 😉

reklama
Ja np jestem w 11 tc przytyłam 1.5 kg ale biust jest o wiele pelniejszy i większy o jeden rozmiar bo w starych stanikach piersi wychodzą z miseczek 😂 w 1 ciąży też sporo urosly mi piersi potem karmilam 2 lata i trochę zmalały
U mnie bardzo podobnie z biustem, teraz jestem rozmiar jeśli nie dwa do przodu. Na tym etapie w 1 ciąży były mniejsze, potem urosły w ciąży i jeszcze trochę przy kp, długo były fajne, a po karmieniu mniejsze niż wyjściowy rozmiar... Teraz noszę już biustonosz z czasów karmienia młodej bo w swoje standardowe się nie mieszcze. Kupiłam też taki chiński wynalazek ni top ni biustonosz, ale w miarę trzyma biust chociaż jest minimalnie za luźny w obwodzie i ramiączkach, fajny bo bez drutów, a z lekko usztywnioną miseczką (ja mam bardzo odstające sutki i w zwykłym materiałowym dla mnie masakra, zawsze przebija).

A ja dziewczyny już 11 tydzień i samopoczucie super! Pojechaliśmy z mężem w góry i weszłam bez problemów na Jaworzynę a potem na Górę Parkową - wraz z zejściem. Nigdy nie czułam się lepiej :) oczywiście przed wyjazdem skonsultowałam wszystko z lekarzem i powiedział że nie widzi przeciwwskazań. Nie wyobrażam sobie zrezygnować z aktywności, nawet jak miałam mdłości do 8 tygodnia to chodziłam na bieżnię. Nadal też pracuję więc głowa zajęta i nie ma czasu myśleć o żadnych złych rzeczach. :)
super :) ja się zastanawiam nad wakacjami. Jestem #teamgory i jeżdżę kilka razy w roku i się zastanawiam, czy gdziekolwiek będę w stanie pojechać :)

U mnie cały dzień było super, ciepło mnie dobija pomimo, że zawsze wolałam lato jak zimę to teraz zmieniam zdanie a to dopiero początki , oczywiście po drzemce znów się młodości zaczynają więc tragedia się zaczyna 😭 zrobiłam sobie herbatkę miętowa mam nadzieję że coś tam pomoże
Ja uwielbiam zime, zaluje bardzo, ze nie ma juz takch snieznych jak dawniej. Jesien rez lubie. A upałów nie znoszę.

Co do past do zebow, to może takie dziecięce lagodne, jakies owocowe? :D

Ja uwielbiam zime, zaluje bardzo, ze nie ma juz takch snieznych jak dawniej. Jesien rez lubie. A upałów nie znoszę.

Co do past do zebow, to może takie dziecięce lagodne, jakies owocowe? :D
Mnie jeszcze od pasty do zębów nie odrzuca, wręcz przeciwnie nawet gumy do żucia miętowe żuje jak mi mega źle i na chwilę pomaga 😂 i to nie w dużych ilościach bo wtedy efekt odwrotny 😁

reklama
Witam Was dziewczyny!!
Dopiero co znalazłam to forum i w ogóle tą stronę ( ale tu jest dużo for i w ogóle) a Wy już tu 1171 stron naklikałyście. Także, chciałabym do Was dołączyć.
Termin według lekarza mam na 20 stycznia 2021. Jestem po jednym zatrzymanym poronieniu w 10 tygodniu. Jestem z Warszawy.
Nie wiem jak ja te wszystkie strony przeczytam, ale biorę się już za lekturę

Do góry