reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Hej dziewczynki jak znosicie dzisiajszy upał :)?
Ja po dzisiejszej wycieczce planuje kupić zwiewne sukienki letnie i kapelusz na głowę 😬
My byliśmy 1.5 h nad jeziorem ja tylko nogi moczyłam a syn szczęśliwy bo się schłodził córka z dziadkami w Poznaniu więc trzeba z nim trochę czasu spędzić. Też nas burza postraszyla troszkę popadało ale powietrze całkiem fajne. Teraz na ogrodzie się relaksujemy. Dziewczyny ja jestem ciągle głodna 🥴 obiad mi dziś wszedł mega był pyszny 😋 już zjadłam wstępną kolację ale myślę że jeszcze bym coś zjadła 😳

reklama
Dokladnie, ja tez późno dotarlam mimo, ze jestem moderatorem na innej grupie i 11 lat na forum. Dziewczyny będą docierac non stop, bo jedne sie dowiadują o forum szybciej drugie pozniej.

No jasne, że będziemy dodawać nowe osoby. jak ktoś będzie aktywny to czemu ma nie być w wątku prywatnym.

A ja dziewczyny już 11 tydzień i samopoczucie super! Pojechaliśmy z mężem w góry i weszłam bez problemów na Jaworzynę a potem na Górę Parkową - wraz z zejściem. Nigdy nie czułam się lepiej :) oczywiście przed wyjazdem skonsultowałam wszystko z lekarzem i powiedział że nie widzi przeciwwskazań. Nie wyobrażam sobie zrezygnować z aktywności, nawet jak miałam mdłości do 8 tygodnia to chodziłam na bieżnię. Nadal też pracuję więc głowa zajęta i nie ma czasu myśleć o żadnych złych rzeczach. :)

A ja dziewczyny już 11 tydzień i samopoczucie super! Pojechaliśmy z mężem w góry i weszłam bez problemów na Jaworzynę a potem na Górę Parkową - wraz z zejściem. Nigdy nie czułam się lepiej :) oczywiście przed wyjazdem skonsultowałam wszystko z lekarzem i powiedział że nie widzi przeciwwskazań. Nie wyobrażam sobie zrezygnować z aktywności, nawet jak miałam mdłości do 8 tygodnia to chodziłam na bieżnię. Nadal też pracuję więc głowa zajęta i nie ma czasu myśleć o żadnych złych rzeczach. :)
Wow podziwiam 😀

Wow, ja właśnie obejrzałam trochę transmisji Lewandowskiej z treningu i zastanawiam się skąd ludzie biorą tyle energii ? Jestem zmęczona a nic dziś nie zrobiłam, aż się zaczęłam zastanawiać co będzie, jak ja będę taka zmęczona przy dziecku cały czas :/

reklama
W Warszawie 31 stopni normalnie myślałam że umre. Leci 13 tydzień w środę mam usg pappa jestem ciekawa strasznie czy będzie płeć widac o czy na pewno wyjdzie wszystko ok. Na obecną chwilę straciłam 4 kg

Do góry