reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniówki 2021

Ufffff,doczytalam,nadrobilam.
Bylam dzis na krzywej cukrowej, nie zwymiotowalam i jestem bardzo zadowolona.Bylam kluta 5 razy lacznie.Wygladam jak narkoman :)
to trzeba na czczo pic prawda? Czy są jakieś smakowe opcje? :) ja jeszcze tego nie badałam, ale ostatnio jak badałam cukier nie w ciąży to miałam 99 i się zastanawiam jak teraz

reklama
Ja już po wizycie i w pracy.
Wszystko dobrze, Serce bije. Ale klasycznie nie wiem ile uderzeń i tym razem nie wiem ile urosło bo była inna chamska Pani w rejestracji pff. No ale najważniejsze że serce jest. Termin wizyty na 21.07.2020 14.00
Dziś miałam usg przez brzuch ale kiepski sprzęt i niewyraźne foto ale serce jest. Więc reszta nie ma znaczenia.

Miłego dnia i idę nadrabiać forum:p

Ja sobie kiedyś wymarzyłam dwie córki. W pierwszej ciąży, myślałam, że będę mieć dziewczynkę. Ginekolog, u której prowadziłam ciążę w 21 tygodniu powiedziała dziewczynka, byłam przeszczesliwa. Kilka dni później szłam na polowkowe do kliniki i tam mi powiedzieli, że na 100% chłopiec. Byłam załamana, przepłakałam kilka dni. Wiem Jak to brzmi. Sama dzisiaj mam do siebie za to wstręt. Musiało.kkmac troszkę czasu, nim to zaakceptowałam i dzisiaj kocham synka najmocniej na świecie, tak mocno, że w drugiej ciąży nie wierzyłam, że drugie dziecko pokocham tak samo.

W drugiej ciąży było mi już bardziej obojętne jaka będzie płeć. I parka super i dwóch chłopaków super. Okazało się, że drugi chłopiec, mały zawód poczułam. No i tak czuję dziurkę w sercu cały czas, bo brak mi ten córeczki. Barfzo bym jej chciała... gdybym miała pewność, że urocze 3 chłopca nie zdecydowałam się na trzecią ciążę, ale jednak ta szansa jest... dlatego się tal boję mojej reakcji jak się okaże, że to chłopczyk. Na pewno go pokocham, będzie moim szczęściem. Ale to niespełnione marzenie zostanie ze mną na zawsze

to trzeba na czczo pic prawda? Czy są jakieś smakowe opcje? :) ja jeszcze tego nie badałam, ale ostatnio jak badałam cukier nie w ciąży to miałam 99 i się zastanawiam jak teraz
Jest na pewno glukoza cytrynowa i ta bardzo polecam. 2x weszła jak słodka lemoniadka. I rzucił mi się w oczy jeszcze jakiś nowy smak. Pomarańczowy? Ale tego nie probowalam

U nas słoneczko, ale czekam na kuriera. Nawet boję się iść wziąć prysznic, bo zawsze mam takie szczęście, że wtedy przychodzi. A po obiedzie biorę chłopców i idziemy do moich rodziców na kawkę i z prezentem na dzień taty

Ostatnia edycja:
reklama
No mi wyszlo 98 i lekarka kazala zrobic...niby sa jeszcze cytrynowe,ale juz dwie analityczki powiedzialy,ze to falszuje wyn i k.A jak juz sie meczyc i to wypic to zeby to mialo sens.Dala mi duzy kubek,taki 0,4 litra,koncowka do wypicia byla ciezka.Ale o dziwo bardzo dobrze znioslam-nie mulilo mnie.Tylko pod koniec drugiej godziny mdlilo z glodu,wiec wzielam bezcukrowa gume i to mnie uratowalo.

Do góry