AnMil
Fanka BB :)
Kurna jem sniadanie I post o sluzie.....blel
ja se jaja robilam mowiac ze jak dramatow nie bedzie to ja sie wypisuje
Chciałaś dramatów to masz
Mój mąż bardzo kocha to dziecko. W momencie gdy dowiedziałam się ilo ciąży wpadłam w taką histerię że szukałam w internecie tabletek wiecie jakich i już byłam skłonna je zamówić już prawie robiłam przelew 600 zł i w tym momencie przyjechali moi rodzice mama mnie pocieszała i przytulała Jezu płaczę jak to pisze tata też że nam pomogą itp że bardzo się cieszą. Mąż powiedział mi wtedy wieczorem że nie wybaczyłby mi gdybym to zrobiła że on zrobi wszystko żeby maxymalnie się zaangażować w opiekę ( jesteśmy obydwoje na terapii psychologicznej od 8 mcy) tak mi wstyd że to wszytsko pisze miałam to zostawić na zamknięta grupę ale cóż życie nie jest takie piękne jak nam się wydaje.
Kochana nie powinnas się tym zadręczać.. ciąża była dla Ciebie szokiem i niespodzianką, więc nic dziwnego, że targają Tobą takie emocje. Masz do nich prawo.. Ja myślę że u Ciebie to wszystko przyjdzie z czasem, tym bardziej, że masz juz dzieci, które jak sama pisałaś bardzo kochasz i myślę, że jak to niespodziewane maleństwo przyjdzie na świat to tak samo zakochasz się w nim bezpowrotnie.. mam koleżankę, którą mama urodziła w wieku 45 lat - ma dwoje rodzeństwa, z czego różnica między nią, a środkowym dzieckiem to 20 lat i mama zawsze jej powtarza, ze jest jej najwspanialszą niespodzianką i ukochanym dzieckiem..