reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Kurna jem sniadanie I post o sluzie.....blel

ja se jaja robilam mowiac ze jak dramatow nie bedzie to ja sie wypisuje :rofl2:

Chciałaś dramatów to masz 🤣
Mój mąż bardzo kocha to dziecko. W momencie gdy dowiedziałam się ilo ciąży wpadłam w taką histerię że szukałam w internecie tabletek wiecie jakich 😩 i już byłam skłonna je zamówić już prawie robiłam przelew 600 zł i w tym momencie przyjechali moi rodzice mama mnie pocieszała i przytulała Jezu płaczę jak to pisze 😭😭 tata też że nam pomogą itp że bardzo się cieszą. Mąż powiedział mi wtedy wieczorem że nie wybaczyłby mi gdybym to zrobiła że on zrobi wszystko żeby maxymalnie się zaangażować w opiekę ( jesteśmy obydwoje na terapii psychologicznej od 8 mcy) tak mi wstyd że to wszytsko pisze miałam to zostawić na zamknięta grupę ale cóż życie nie jest takie piękne jak nam się wydaje.

Kochana nie powinnas się tym zadręczać.. ciąża była dla Ciebie szokiem i niespodzianką, więc nic dziwnego, że targają Tobą takie emocje. Masz do nich prawo.. Ja myślę że u Ciebie to wszystko przyjdzie z czasem, tym bardziej, że masz juz dzieci, które jak sama pisałaś bardzo kochasz i myślę, że jak to niespodziewane maleństwo przyjdzie na świat to tak samo zakochasz się w nim bezpowrotnie.. mam koleżankę, którą mama urodziła w wieku 45 lat - ma dwoje rodzeństwa, z czego różnica między nią, a środkowym dzieckiem to 20 lat i mama zawsze jej powtarza, ze jest jej najwspanialszą niespodzianką i ukochanym dzieckiem.. 😍

reklama
Ale ja też jestem za forum prywatnym. Jeśli do tej pory wrzucałaś zdjęcia i pisałaś o różnych rzeczach ze swojego życia to widocznie uznałaś, że jest to okej na forum publicznym. Poprostu nie rozumiem nagłego oburzenia, że czyta nas więcej osób niż się udziela. Takie jest prawo forum.
Pisze i życiu prywatnym, ale w ogolnikach :) na prywatnym będzie większa swoboda. Ja nie jestem oburzona, że ktoś to może czytać, bo na oewno nie raz ktoś obcy tu trafi, tylko chce, żeby właśnie nie było sytuacji, że ktoś z zewnątrz to ogląda, żeby móc spokojnie wrzucić zdjęcie z usg bez zastanawiania się, czy jakaś chora psychicznie osoba sobie go nie sciagnie na telefon

Ej laski A jak u Was wygląda z depilacja miejsc intymnych i nie tylko ? Używacie normalnie maszynki czy może kremów? Ja się boję zapalenia mieszków włosowych a mam do tego tendencję... I teraz myślę. Czytałam u mamy ginekolog że faktycznie używać maszynki jednorazowej i od razu wywalać albo spróbować z krememi do depilacji bo nie ma przeciwwskazań.. W ogóle ja mam wrażenie że teraz co depilacja to bardziej robię się umałpiona 😂😂👌
Ja zawsze maszynką jednorazową wielokrotnego użytku 😁. Ale też nigdy nie miałam po tym żadnych problemów. Dziś akurat nogi goliłam i kurcze szok. Przez te hormony mam więcej owłosienia. Włosek przy włosku 😱.

Mój mąż bardzo kocha to dziecko. W momencie gdy dowiedziałam się ilo ciąży wpadłam w taką histerię że szukałam w internecie tabletek wiecie jakich 😩 i już byłam skłonna je zamówić już prawie robiłam przelew 600 zł i w tym momencie przyjechali moi rodzice mama mnie pocieszała i przytulała Jezu płaczę jak to pisze 😭😭 tata też że nam pomogą itp że bardzo się cieszą. Mąż powiedział mi wtedy wieczorem że nie wybaczyłby mi gdybym to zrobiła że on zrobi wszystko żeby maxymalnie się zaangażować w opiekę ( jesteśmy obydwoje na terapii psychologicznej od 8 mcy) tak mi wstyd że to wszytsko pisze miałam to zostawić na zamknięta grupę ale cóż życie nie jest takie piękne jak nam się wydaje.
Znam różne reakcje na wieść o ciąży. Wszystko jest z Tobą ok. Daj sobie prawo mówić co czujesz a emocje o których piszesz nie sprawia, że jesteś gorszym człowiekiem. Jesteś dzielna kobieta i myślę, ze wiele dziewczyn, które zareagowały w podobny sposób.

Pisze i życiu prywatnym, ale w ogolnikach :) na prywatnym będzie większa swoboda. Ja nie jestem oburzona, że ktoś to może czytać, bo na oewno nie raz ktoś obcy tu trafi, tylko chce, żeby właśnie nie było sytuacji, że ktoś z zewnątrz to ogląda, żeby móc spokojnie wrzucić zdjęcie z usg bez zastanawiania się, czy jakaś chora psychicznie osoba sobie go nie sciagnie na telefon
Dlatego fajną alternatywą będzie forum prywatne, ja zdecydowanie byłam za Facebookiem, bo tam jest łatwiej, ale rozumiem, że część dziewczyn nie ma tam konta. Co prawda można założyć i nie koniecznie wpisywać pełne swoje dane, ale jeśli większość jest za babyboom to ja oczywiście się dostosuje.
Wczoraj czy przedwczoraj zrobiło się nerwowo i zupełnie niepotrzenie . Nie wina tych dziewczyn co się nie udzielały, a tylko czytały, że mogły przeczytać o naszych intymnych sprawach. My powinnyśmy mieć głowę na karku i mieć świadomość, że przeczytać to może każdy.
Nie możemy obwiniać innych za swoją lekkomyślność. Pretensje nie powinny mieć miejsca w tym przypadku, bo to forum publiczne. I tyle w temacie.

reklama
Do góry