Angelika22
Fanka BB :)
Na zgagę mi zawsze pomaga mleko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uwielbiam koty. W przyszłym roku chcę przygarnąć dwa, ale obawiam się jak moje psy zareagują, bo jeden to jack russell terrier, a drugi przygarniety też ma zapędy myśliwskie.U moich rodziców jest taki koszyk toksoplazmozy <3 Jak pojadę to pewnie się nie powstrzymam
Dla mnie największe znaczenie ma sala jednoosobowa dlatego nie wiemwiem w sumie gdzie bede ridzic tym razem, choc planowalam w. Narutowiczu. Moj mąż chce, zeby wykupic apartament ba Ujastku, ale to kupa kasy. W Koperniku sa jedynki?Ja pracuje obok narutowicza !
Poczytałam trochę i chyba będę rodzic w uniwersyteckim (dawnym Kopernika).
Ten lekarz co wszyscy mi polecają na prenatalne tez pracuje w uniwersyteckim a po drugie nowka sztuka szpital to tez ma dla mnie znaczenie
A dzieci ile już na pokładzie? Sorki że pytam ale nie przeczytałam całego forum...Witaj. U mnie także 4 ciąża
oj ja czekam na swoje ogórki żeby zrobić małosolne, bo kocham, a z kupnych nigdy takie dobre nie bedąJa co prawda mam kupne ale były takie pyszne że aż nie mogę w to uwierzyć że przed ciążą raczej malosolnych nie jadlam
o ile się nie mylę, to na Żeromskiego są , ale to trzeba by się upewnićDla mnie największe znaczenie ma sala jednoosobowa dlatego nie wiemwiem w sumie gdzie bede ridzic tym razem, choc planowalam w. Narutowiczu. Moj mąż chce, zeby wykupic apartament ba Ujastku, ale to kupa kasy. W Koperniku sa jedynki?
O kurcze przypomniałaś mi, że jest sezon na malosolne. Jutro zrobię, bo dzisiaj już nie chce mi się ruszać.Ja robię dziś małosolne bo taka mam ochotę że nie mogę przestac o nich myśleć
Zazdroszczę. Na pewno będą pyszneoj ja czekam na swoje ogórki żeby zrobić małosolne, bo kocham, a z kupnych nigdy takie dobre nie bedą
U mnie tą czynność od razu przejął mążToxo można się zarazić przez odchody kocie, czyli np. sprzątanie kuwety w ciąży odpada.
Ale nie od głaskania, w takie coś nie uwierzę