reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
U moich rodziców jest taki koszyk toksoplazmozy <3 ;) Jak pojadę to pewnie się nie powstrzymam :)
Uwielbiam koty. W przyszłym roku chcę przygarnąć dwa, ale obawiam się jak moje psy zareagują, bo jeden to jack russell terrier, a drugi przygarniety też ma zapędy myśliwskie.
A toksoplazmozą można się zarazić przez nieumyte warzywa lub surowe mięso i to nawet jest większe prawdopodobieństwo.

Ja pracuje obok narutowicza !
Poczytałam trochę i chyba będę rodzic w uniwersyteckim (dawnym Kopernika).
Ten lekarz co wszyscy mi polecają na prenatalne tez pracuje w uniwersyteckim a po drugie nowka sztuka szpital to tez ma dla mnie znaczenie ;)
Dla mnie największe znaczenie ma sala jednoosobowa 😅 dlatego nie wiemwiem w sumie gdzie bede ridzic tym razem, choc planowalam w. Narutowiczu. Moj mąż chce, zeby wykupic apartament ba Ujastku, ale to kupa kasy. W Koperniku sa jedynki?

Dla mnie największe znaczenie ma sala jednoosobowa 😅 dlatego nie wiemwiem w sumie gdzie bede ridzic tym razem, choc planowalam w. Narutowiczu. Moj mąż chce, zeby wykupic apartament ba Ujastku, ale to kupa kasy. W Koperniku sa jedynki?
o ile się nie mylę, to na Żeromskiego są :), ale to trzeba by się upewnić

reklama
Do góry