U
użytkownik 19
Gość
Nie ogarniam pisania na tym forum na komórce...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dasz znać po usg co i jak? Będę meeega wdzięczna Ten sam doktor i info czy wpuszczą tatę byłoby kuszące bo zapomnialam zapytać przez tel...Ja mam w szpitalu Medicover 30.06 usg prenatalne u dr Sołowieja. Mam zamiar tam tez miec cc
Ja mam tam 30.06 usg prenatalne umowione. Tam tez chcę miec cc
Ja szłam niby po l4, a miałam normalną z tym, że to w sumie była kontrola po szpitalu, jak normalnie płacisz to się szykuj, za coś pieniądze trzeba wziąćDziewczyny może się orientujecie czy jak idę jutro tylko po L4 to będę miała wizytę łącznie z USG czy tylko dostanę wypisane L4 , bo dosłownie wizytę miałam tydzień temu i było wszystko dobrze, dobrze się czułam to nie brałam L4 a następna wizyta dopiero na być 10go. Bo nie wiem czy się szykować do wizyty czy nie
Dasz znać po usg co i jak? Będę meeega wdzięczna Ten sam doktor i info czy wpuszczą tatę byłoby kuszące bo zapomnialam zapytać przez tel...
Właśnie to NFZ i nawet bym wizyty nie chciała bo to by było już z 5 USG i chyba dużo za dużo tego xdJa szłam niby po l4, a miałam normalną z tym, że to w sumie była kontrola po szpitalu, jak normalnie płacisz to się szykuj, za coś pieniądze trzeba wziąć
Dziewczyny może się orientujecie czy jak idę jutro tylko po L4 to będę miała wizytę łącznie z USG czy tylko dostanę wypisane L4 , bo dosłownie wizytę miałam tydzień temu i było wszystko dobrze, dobrze się czułam to nie brałam L4 a następna wizyta dopiero na być 10go. Bo nie wiem czy się szykować do wizyty czy nie
JaCzy któraś dziewczyna jest może z Kielc
Tez mi sie tak zdażyło przy kochaniu aż strach kichnąćU mnie się zdarzyło z trzy razy może ,mega mocny ból po jednej stronie ale to było przy kichnięciu jak leżałam , dlatego teraz zawsze siadam szybko jak mam kichac