Ja udzielam się rzadko, głownie dlatego, że pracuje i nie mam czasu nadrabiać zaległości na forum, a poza tym nie chcę się wcinać w jakąś toczącą się dyskusję na jakiś temat, której nie śledziłam od początku. Wiem jednak, że jeśli potrzebowałabym rady to chciałabym móc się do Was zgłosić, sama też staram się odpowiadać na pytania jeśli mam coś do powiedzenia i jeśli jestem w stanie pomóc. Zrobicie jak zechcecie, ale ja nie miałabym problemu z pisaniem o nawet bardzo intymnych sprawach, bo nie podałam swojego nazwiska, miejscowości z której pochodzę, czy nazwiska lekarza prowadzącego, nie dodałam również swojego zdjęcia. Czuję się więc anonimowo i bezpiecznie. Jestem za tym, żeby zostać na tym forum i nie przenosić się na facebook właśnie ze względu na zachowanie prywatności. Jestem jak najbardziej za zamknięciem wątku, ale pamiętajcie, że jest wiele kobiet, które wstydzą się, boją lub po prostu nie chcą się udzielać. a potrzebują rady tak samo jak każda z nas. Mam wsparcie bliskich na codzień i super byłoby mieć również wsparcie wirtualne od kobiet, które są towarzyszkami mojej doli
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie