AnMil
Fanka BB :)
Co do zamknięcia forum to ja jestem jak najbardziej na tak i to jak najszybciej.. zdążyłyśmy się już trochę poznać, piszemy o coraz bardziej prywatnych rzeczach, wrzucamy zdjęcia swoich dzieci i ze swojego życia i szczerze mówiąc dla mnie to też nie jest w porządku, ze każdy kto chce ma do tego wgląd.. a co do ilości postów, to ja nie wierzę, że przy ilości prawie 10.500 postów ktoś nie miał czasu, żeby conajmniej 50 razy wypowiedzieć się, pocieszyć kogoś, lub zareagować na jakiś wątek, a jeżeli ktoś nie ma ochoty się wypowiadać i dać się poznać, a tylko podgląda co inni piszą, to też nie jest w porządku wobec osób które dzielą się swoimi spostrzeżeniami.. tak jak koleżanki napisały - to forum nie zniknie, jeżeli znajdą się jeszcze styczniowe mamy które będą chciały uczestniczyć w forum, to mogą nadal pisać tu, a być może zżyją się tak jak my tutaj i założą własną prywatną grupę lub jezeli będą aktywne poproszą o dołączenie do naszej grupy i tyle... nie ma się co "spinać" bo o tym, że forum będzie zamknięte było już pisane wiele razy i dawno temu..