inkaby
Fanka BB :)
widzę, że mój słownik wie lepiej nie "prostu" tylko "posty" miało byćNadrabianie postów na forum jest trudne, to prawda
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
widzę, że mój słownik wie lepiej nie "prostu" tylko "posty" miało byćNadrabianie postów na forum jest trudne, to prawda
Wiesz co, ja po 1cc i moja gin kazała mi nie kombinować ale nie pytałam o szczegóły, bo super przeszłam cc i wcale się nie bronię.i nie wyszło
Np mnie nie ma na tej Waszej liście, a udzielam się po prostu jeszcze się nie wpisałam, bo zrobię to po 12 tyg.Ja bym zrobiła grupe z listy która jest i tyle. Myślę że styczniowe mamy się wyczerpaly i już nowe nie dolacza... Myślę że 50 postów to minimum na 1000 stron na forum. A juz napewno nie takie osoby co piszą teraz a czytają od początku i chyba jedyna opcja to zostać tu bo myślę że fb jest zbyt prywatny a jednak każda lubi chyba mówić tu anonimowo...
Ja bym zrobiła grupe z listy która jest i tyle. Myślę że styczniowe mamy się wyczerpaly i już nowe nie dolacza... Myślę że 50 postów to minimum na 1000 stron na forum. A juz napewno nie takie osoby co piszą teraz a czytają od początku i chyba jedyna opcja to zostać tu bo myślę że fb jest zbyt prywatny a jednak każda lubi chyba mówić tu anonimowo...
Z WarszawyIwona, skąd jesteś?
U mnie też bez żadnych owacji i pięknych wydarzeń. Powiedziałam rodzicom, że RACZEJ jestem w ciaży, ale proszę się jeszcze nie cieszyć i nikomu nie mówić".
Czemu ojcu nie?
Dobry sposób na kichanie po CC to przyłożenie mocno poduszki do brzucha na czas kichnięcia. Może i w Twoim przypadku poskutkuje.
No ja po pierwszej też nie, wtedy wyszła cc na cito i potem się bałam powtórki ale dawali mi wybór nie wiem jednak czy to już nie ryzyko z blizna itd. Zobaczymy jak to będzie ale trochę już mi się ta myśl w głowie pojawia mimochodemWiesz co, ja po 1cc i moja gin kazała mi nie kombinować ale nie pytałam o szczegóły, bo super przeszłam cc i wcale się nie bronię.
Można powiedzieć że tak ,aktualnie jestem bez L4 ale jutro idę do lekarza i będę prosić o wsteczne L4 .a szef wie że mam L4 do końca tygodnia.I poszlas na L4? Pod dym względem jest fajny w ja nie lubię rozmawiać o swoich uczuciach. Podziękował że się z nim podzieliłam ta radosna nowina i będzie trzymal kciuki. Dlatego ja do niego też mam sentyment i nie chce iść na L4.