reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Np mnie nie ma na tej Waszej liście, a udzielam się :) po prostu jeszcze się nie wpisałam, bo zrobię to po 12 tyg.
A gdzie ta lista ja nic nie widzę
ja teraz w sumie też takie wolę, ale u nas padało z ponad tydzień non stop, z krótkimi przerwami, więc już się aż chciało tego słońca, także dzisiaj zdecydowanie doceniam.
Ja też po takich 2 tyg samego deszczu słońce wcale mi nie przeszkadza w końcu pranie fajnie schnie:D
Chyba się udało z dwoma postami nauczyłam się czyli :D

reklama
Ja dziś wyszłam na miasto i wstąpiłam do mojej ulubionej cukierni na kremówkę😁😁w Krakowie strasznie gorąco😙

Załączniki

• 20200625_152044.jpg
    20200625_152044.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 38
na liście styczniówek są i takie dziewczyny, które odezwały się parę razy i to na tyle
Na liście też nie ma osób, które się udzielają, ale nie wyraziły chęci dopisania.
Ja bym się nie sugerowała tą listą.
To będzie najlepiej jak w głosowaniu. Min 50 postów. Myślę że to mało. U siebie widzę 174 w życiu bym nie powiedziala ze tyle pisałam..

O matko na widok kremówki mam mdłości.
Ja dziś serek Wiejski na śniadanie zjadłam, który po 15 minutach zwymiotowałam. Ogólnie dziś mam Zły dzień wymioty i mdłości, dobrze że jestem akurat dziś w domu a nie w biurze.
Kto jest po pierwszych prenatalnych i poznał Juz płeć?

O matko na widok kremówki mam mdłości.
Ja dziś serek Wiejski na śniadanie zjadłam, który po 15 minutach zwymiotowałam. Ogólnie dziś mam Zły dzień wymioty i mdłości, dobrze że jestem akurat dziś w domu a nie w biurze.
Kto jest po pierwszych prenatalnych i poznał Juz płeć?

Ja jutro idę na prenatalne i mam nadzieję, że już się dowiem co tam siedzi 😏

Dziewczyny czy miała/ ma któraś z Was problem z oddychaniem? Tzn. tak, że pełnego oddechu złapać nie można, że aż do hiperwentylacji dochodzi.
😢
Męczę się z tym od samiutkiego początku. Nigdy wczesniej tak nie miałam. Przyznaję, ze jest to dla mnie przerażajace i pomimo tego, że mdłości mam 24 h na dobę, to to jest dla mnie najgorsza dolegliwość. Powoli wpadam przez nią chyba w jakąś depresję.
Wspominałam lekarzowi, ale poza tym zebym udała się do kardio to nic nie powiedział (mam trochę problemy z serduchem), ale u kardio okazało się, ze wszystko ok i że moze to z nerwów.
Głupio mi było wcześniej pisać, ale to dla mnie jakaś makabryczna męczarnia

Sprawdzaj sobie codziennie po 2 razy - np. odrazu po wstaniu z łóżka i potem w ciągu dnia ciśnienie - bardzo możliwe, że masz wysoki puls i stąd te problemy z oddychaniem.. 🤷‍♀️

reklama
Link do: Styczniowe mamy 2021

Tu są inne wątki w styczniówkach i na samym dole masz listę

U mnie na aplikacji nie było widać tych innych wątków więc lepiej korzystać z przeglądarki.
A to mnie nie ma ale poczekam może jak będzie decyzja odn.prywtanego wątku bo pewnie będzie aktualizacja jakaś?

Ja zrobiłam już 117 postów a nie wiem nawet kiedy :D można szybko nadrobić a też nie mogę być non stop. Wieczory to już kompletnie zajęte przez dzieci, kolacja, mycie, spanie itd.

Do góry