Kundlica
Fanka BB :)
Kurde, w sumie mądre to.. Chyba zmienię [emoji16]Tylko ciekawe dlaczego większość zaznaczyła opcję, że przyjmowana będzie każda chętna z 2 tygodniowym okresem próbnym. Więc ja to rozumiem tak, że jak ktoś ma 5 postów i zdążył się przywitać to już może mieć dostęp do grupy zamkniętej, więc i tak będzie nas dużo, bo wszystkie będą chciały tam być. Mam nadzieję, że zdajecie sobie sprawę dziewczyny, że przez te 2 tygodnie można wynieść bardzo wiele z takiego zamkniętego forum i w sumie dodamy tam osobę, o której nic nie wiemy. Tak tylko piszę swoje przemyślenia a zrobimy to co wyjdzie z głosowania.
Człowiek jakich mało [emoji4] to fajnie, że udało Ci się dogadać tak jak potrzebowałaś [emoji3590]Powiedziałam szefowi. Zaczął gratulować a ja wybuchła płaczem. Chwilę mi zajął powrót do rzeczywistości. Mówię że mówię mu tylko dlatego tak wcześnie bo ciągle mam lekarzy i nie chce mi się wymyślać wymówek dlaczego przyjdę później. On pytał czemu mam tylu lekarzy itd. To mówię mu że to kolejna ciąża i nie wiadomo jak się potoczy bo ostatnie źle. On że jego żona też kilka ciąż straciła ale oni mają już kilka dzieci. On mówi że jego żona też jest a ja że wiem bo ktoś mi mówił, że zauważył. To on że nie którzy patrzą nie tam gdzie powinni. On się bardziej cieszy z mojej ciąży niż ja. Zazdroszczę mu optymizmu. Mówię że mogłabym iść na L4 ale nie wysiedze w domu. On mówi że rozumie bo w domu bym tylko o tym myślała. Mówię też że mąż by wolał aby w domu była ale narazie nie chce. Mam mu tylko pisać kiedy mnie nie będzie i tyle. Mówi że czasem wystarczą witaminy a ja że biorę multum leków i zastrzyki. On jest obcokrajowcem więc jego język polski czasem ma braki.
To moje pocieszenie
Mam to samo.. Dziś mam czas więc zaglądam, jestem na bieżąco, jest super, ale jak przychodzi dzień, że nie mam czasu a chciałabym ogarniać to złości mnie, że tyle nadrabiania, gdzie np niektóre wątki mnie mniej interesują i scrolluje je szybciej.Ja to bym wogole zrobiła gdzieś indziej to bo tu czasem mnie wkurza pisanie jak jestem do tyłu kilka postów.. I prywatną grupę bym zrobiła z tymi osobami co są i które są na liście. Poszukam coś innego bo fb to faktycznie chyba za dużo prywaty.
Ja z tej okazji dwa prania ukręciłam [emoji479] wypije mleko za to osiągnięcie, a drugie za to żeby wyschło [emoji16]dzisiaj u mnie pierwszy dzień jak wreszcie nie pada, więc jeszcze się człowiek cieszy, że w końcu wyszło słoneczko [emoji274][emoji274][emoji274]