reklama
asia333podlasie
Fanka BB :)
Akurat propo objawów się nie martwię bo z małym też ani razu nie wymiotowałam tylko przypomniałam sobie że dziś o tym pisaliśmy.Ja nie miałam praktycznie objawów, nie martw się to w ogóle o niczym nie świadczy... Dziś mi lekarz powiedział że jestem wśród 20% szczęściar, Ty na pewno też, nie martw się
Laura_T
Cześć dziewczynki.
Od rana dziś nie zaglądałam, więc mam trochę do nadrobienia. Mam dziś fatalny dzień, od rana zalewam się łzami, nie wiem co mam robić. Nie chcę rozmawiać z nikim znajomym, a duszenie tego wszystkiego w sobie sprawia, że czuję się jeszcze gorzej.
Otóż mój narzeczony stwierdził dziś, że potrzebuje czasu żeby sobie wszystko poukładać. Miesiąca może dwóch osobno, bo nie jest pewnien czy chce spędzić ze mną życie. oczywiście mogę liczyć na jego pomoc finansową i twierdzi, że będzie dbał o maluszka. Jestem w totalnej rozsypce...
Przepraszam, że Was tutaj tym męczę ale przynajmniej czuję , że mogłam się wygadać...
Mam nadzieję, że dzisiejsze wizyty poszły dobrze. ❤
Tak bardzo mi przykro :-(Muszę się z Wami pożegnać, serduszko przestało bić. Ciąża obumarła jakiś tydzień temu. Życzę Wam aby to było już ostatnie pożegnanie ☹ serce pęka mi na milion kawałeczków
asia333podlasie
Czyli jak ja zaczęłam dziewiąty tydz najczęściej jak coś źle się dzieje to jest ten cholerny 8tydz kiedy powinna być druga miesiaczkaJa tez sie juz boje...naturalny odruch...
Bedzie co ma byc ((((
Stelle byla na praktycznie identycznym etapie jak ja-dziewiaty tydzien....
marmolada90
Dziewiąty masz skończony czy rozpoczęty?Ja tez sie juz boje...naturalny odruch...
Bedzie co ma byc ((((
Stelle byla na praktycznie identycznym etapie jak ja-dziewiaty tydzien....
Tez tak uwazam. Ja bym nie chciała np, zeby facet byl zw mna tylko z powodu dziecka.Dobrze doczytałam że jesteście 12 lat? A ciąża była planowana? Może się wystraszył? Ale ja bym swojego zabiła za takie zachowanie. Chodź uważam że lepiej się rozstać niż być z sobą z przyzwyczajenia czy z powodu dziecka.
@MaagdaB a w jakim jesteście wieku jak moge spytac?
asia333podlasie
Słuchajcie jaka teraz historie mi przyjaciółka napisała bo akurat z nią pisze i napisałam że taka smutna wiadomość na grupie a ona mi pisze że jej sąsiadce też lekarz powiedział że serce nie bije i dał skierowanie do szpitala na usunięcie ale ona nie poszła odrazy i umówiła się do innego lekarza i okazało się że wszystko oki i było w ten dzień dużo pacjentek i dużo dostało ta sama diagnozę okazało się że sprzęt coś się psuł i co któreś USG nie znajdował serca zabilabym tego lekarza
Nika261
O Jacie, takiej wiadomości się nie spodziewałam.... Tak mi przykro.. Nie wiem co napisać nawet eh...Muszę się z Wami pożegnać, serduszko przestało bić. Ciąża obumarła jakiś tydzień temu. Życzę Wam aby to było już ostatnie pożegnanie ☹ serce pęka mi na milion kawałeczków
reklama
asia333podlasie
Nie wiem czy Wam strony pokazuje ale właśnie pyknelo 1000