reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Muszę się z Wami pożegnać, serduszko przestało bić. Ciąża obumarła jakiś tydzień temu. Życzę Wam aby to było już ostatnie pożegnanie ☹ serce pęka mi na milion kawałeczków
Bardzo mi przykro....Łzy mi się cisną.. Wiem że to bardzo trudne ale wierzę że jeszcze się uda następnym razem. Życzę Ci tego z całego serca! ♥️

Muszę się z Wami pożegnać, serduszko przestało bić. Ciąża obumarła jakiś tydzień temu. Życzę Wam aby to było już ostatnie pożegnanie ☹️ serce pęka mi na milion kawałeczków
Kochana bardzo mi przykro... niestety wyobrażam sobie co czujesz i wiem to ... Ale pozwól sobie na płacz i smutek.. wcale nie musisz być silna . Krzycz , płacz... rozmawiaj. Ściskam Cię mocno z całego serca.

Z tym trzymaniem sie budżetu, to mnie strach ogarnia, bo zawszw wyjdzie cis nueoczekiwanego. Niedawno robilismy łazienkę, liczyliśmy ze 4tys max, a wyszło w sumie prawie 7.

U mnie tak było. M czekał na dziecko w sali do porodów rodzinnych. Jak wyjelitam ze mnie malego, to zawiezli go mężowi pokazac i ubrać, a mnie w tym czasie na pooperacyjna. Dziecko maz widział 5 min i zabrali go na noworodki. I dopiero jak mnie spionizowali, to mógł pójść po dziecko.

Tez sobie wybral moment... dlugo jestescie razen?
12 lat minęło w tym roku...

Muszę się z Wami pożegnać, serduszko przestało bić. Ciąża obumarła jakiś tydzień temu. Życzę Wam aby to było już ostatnie pożegnanie ☹️ serce pęka mi na milion kawałeczków
Bardzo bardzo bardzo mi przykro. Przytulam mocno. Nie chce cie urazić żadnym nieodpowiednim słowem, ściskam po prostu :(

reklama
A jeszcze dziś pisaliśmy że nie mamy objawów ja jeszcze przed pierwsza wizyta teraz to mnie strach ogarnął i niepewność płakać się chce sama jestem po stracie 😢😢😢

Do góry