reklama
asia333podlasie
Fanka BB :)
Ja też bym poszła do innego chodź myślę że w szpitalu też powinni badać jeszcze
Z
zmiana8.2
Gość
Rozpoczety dzis.A Stelle byla tak w polowie dziewiatego mysle....Dziewiąty masz skończony czy rozpoczęty?
mi1979
Bardzo mi przykro, bardzo... tulę Cię mocnoMuszę się z Wami pożegnać, serduszko przestało bić. Ciąża obumarła jakiś tydzień temu. Życzę Wam aby to było już ostatnie pożegnanie ☹ serce pęka mi na milion kawałeczków
Czarnanoc
Bardzo bardzo bardzo mi przykro. Tule Cię mocnoMuszę się z Wami pożegnać, serduszko przestało bić. Ciąża obumarła jakiś tydzień temu. Życzę Wam aby to było już ostatnie pożegnanie ☹ serce pęka mi na milion kawałeczków
G
guest-1705313312
Gość
Ja się pochwalę mój pierwszy zakup
reklama
Stelle
Dziewczyny dziękuję za każde słowo wsparcia. Te z Was które już to przeżyły, wiedzą co czuje... Żal, pustkę... I niewyobrażalny smutek. Też starałam się pocieszać TW z dziewczyn, które przeżyły stratę ale tak naprawdę dopiero teraz wiem jakie to podle uczucie. Dzisiaj byłam w 8w+3d. Zarodek wielkością odpowiadał 6+5. Na 6+1 byłam na badaniu i wszystko było dobrze, serduszko biło jutro mam stawić się do szpitala, cholernie się boję. Jesteśmy u rodziców, czekam aż mama wróci z pracy bo ona bardzo przeżywała moja ciążę. Bardzo się boję jak zareaguje...