Witaj w klubie, ja też zero mdłości
chyba że wieczorem zjeść coś ciężkiego to wtedy jest mi poprostu ciężko na żołądku ale jeszcze ani razu nie zemdliło mnie do tego stopnia żeby mnie naciągnęło na wymioty. Chyba powinnyśmy się cieszyć
no ale tak jak mówisz... Dupa rośnie. Bo ja słodkie przegryzam slonymi przekąskami i już się nic nie mieszczę
Ależ Ty jesteś czujna! Zdążyłaś mnie dopisać do dzisiejszych wizyt, dziękuję ❤ u mnie wczoraj cały dzień piersi miękkie, ale wieczorem jak zdjęłam stanik to myślałam że mi odpadną
i wieczorem sutki bolały przy ścisnieciu. Dzisiaj od rana znowu mięczaki, sutki trochę wrażliwe ale wierzę że na wizycie wszystko będzie ok
dalej jestem pokłócona z mężem... Szanowny Pan nawet nie wie że jadę dzisiaj na wizytę i że takie stresy od wczoraj przechodzę ☹ cholernie mi przykro z tego powodu
Kurcze, a mój ginek olał mój progesteron. Oznaczałam go tylko raz w 6 tygodniu i był wtedy na poziomie 14, a lekarz powiedział że to nie ma nic do rzeczy
nie spodobało mi się to jego podejście...
Daj spokój, moja skóra może liczyć na balsam tylko latem jak spiekę się na słońcu. Jeśli chodzi o balsamowanie to że mnie jest straszny leń, nigdy nie chce mi się poświęcać na to czasu. Też musiałabym zacząć nawilżać skórę, choć wiem że mnie rozstępy nie ominą. Skóra na plecach popękała mi w wieku nastoletnim jak szybko rosłam, na tyłku też mam rozstepy. Więc marne szanse że teraz mnie ten problem nie dotknie