reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Dziewczyny szalejecie z tymi nastrojami i płaczami 😊 co na to partnerzy?
Moj zazwyczaj, kiedy zaczynam płakać bez powodu, stara się mnie jakoś uspokoić, a potem daje mi do zrozumienia że to błahy powód do płaczu, potem żartuje że coś czuje że te nasze dziecko będzie strasznie wymyślate 😁

reklama
To mój Starszy ma teraz fazę na Kotociaki. Obejrzał tę bajkę i każe siebie nazywać Budyń, młodszy to Krakers, a w brzuchu mama nosi Piankę [emoji15][emoji2372][emoji2360]

Za to dzisiaj rano był mega słodki. Młodszy obudził się po 5 i mąż go przejął, ja sobie jeszcze mogłam spać. Obudzili mnie jak starszy się wdrapał na mnie, podciagnal mi bluzkę i mówi do brzucha "dzidziuś Ty śpiiiiiiiisz ? " [emoji173]

Moj zazwyczaj, kiedy zaczynam płakać bez powodu, stara się mnie jakoś uspokoić, a potem daje mi do zrozumienia że to błahy powód do płaczu, potem żartuje że coś czuje że te nasze dziecko będzie strasznie wymyślate [emoji16]
Wiesz co, coś w tym jest. W pierwszej ciąży byłam baaaardzo płaczliwa, płakałam na reklamach w tv, czytając posta na fb. No ogólnie płakałam prawie cały czas. I ten mój Wojtek jest taka mameja [emoji14] ostatnio włączył sobie takiego slonika grającego kołysankę i zaczął płakać mówiąc, że jest wzruszony [emoji15][emoji15] na spokojnienszych piosenkach płacze, jak ja mówię, że mnie coś boli, to on zaraz płacze... także nasiąkbął tym moim płaczem [emoji23]

Jak dobrze, że piszecie o tych nastrojach, ja w pierwszej ciąży nie miałam takich jazd 🤦🏻‍♀️😅
A teraz czułam się jak psychicznie chora. Ale jak fajnie, że to "normalne" 😅🤣

Uwaga Anna zadaje pytanie za 100 pkt 😂😂😂. Boże ja czasami za siebie nie mogę chyba ale muszę bo się udusze... Czy wy czasami leżąc czujecie tak jakby kłucia szpilka jakby dowcipnie ktoś was szpilka dziobał z 20 sekund i przechodzi? 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ nie w podbrzuszu tylko właśnie tak jakby od dołu .. 🤷‍♀️.
To ja mam, właściwie to nie boli, tylko takie upierdliwe uczucie. A kłuję Cię jakby w środku gdzieś w okolicy szyjki macicy?
Dziewczyny szalejecie z tymi nastrojami i płaczami 😊 co na to partnerzy?
Mój mąż twierdzi, że na codzień, bez ciąży nie jest o wiele lepiej 🤣😅

reklama
Uwaga Anna zadaje pytanie za 100 pkt 😂😂😂. Boże ja czasami za siebie nie mogę chyba ale muszę bo się udusze... Czy wy czasami leżąc czujecie tak jakby kłucia szpilka jakby dowcipnie ktoś was szpilka dziobał z 20 sekund i przechodzi? 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ nie w podbrzuszu tylko właśnie tak jakby od dołu .. 🤷‍♀️.
Tak zdarza mi się takie odczucie

Do góry