reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Ja mam jeden 140 km od domu a drugi 40 ale w tym bliżej nie ma 60% produktów no i z dostawą do domu możesz zamówić niektóre rzeczy które są dostępne tylko online A stacjonarnie nie. Ja przed ciąża tęskniłam za polskim jedzeniem ale dawalam radę ale teraz... teraz już muszę zamówić...
Jak mi ciebie szkoda. Ja nawet rutinoscorbin sobie kupie. Na upartego to nogami moge ale ze len jestem.....

reklama
Aha, a co do emocji. Ja jestem bardzo, bardzo nerwowa. Wybucham w sekundzie i dosłownie od granicy do granicy lecę. Placzliwa może troszkę bardziej niż zwykle jestem, ale to głównie ze złości. Jestem tak zła, że płacze. Chociaż dzisiaj zrobiliśmy z chłopcami laurke dla Męża i się wzruszyłam trochę :p
20200623_180920.jpeg

no i pięknie, teraz mi na pasztet narobiły ochoty. Jutro muszę zawlec chłopa do mięsnego to nakupię sobie smakołyków :wink:
Wiecie na co mam jeszcze ochotę... smalec... taki ze skwarkami i cebulką i małosolnym:hmm:
Od 2 dni marzę o smalcu 😍😍 już mam namiar nawet na sklep mięsny w którym podobno mają bardzo dobre smalcem w sloikach. Jak będę miała więcej siły na pewno sobie kupię:)

One juz obgaduja,ze za pozno na dziecko.Ja sie dowiedzialam,ze niestety takie plotki chodza po mojej pracy.Mam 34 lata.
o matko, jeszcze tego by brakowało aby jakaś komentowała, że ktoś za stary/za młody na dziecko :((( Różne sytuacje życiowe bywają a poza tym w tym współczesnym świecie można rodzić koło 40stki i jest to ok jeżeli kobieta pragnie być mamą. Ludzie to chcieliby dysponować macicami innych. wrrrr :/

U nas dziś królowały naleśniki. Syn zażyczył sobie i żeby podrzucać jak w śwince Peppie ;) zjadłam dwa i zaspokoilam całkowicie głód na słodkie, cały dzień dziś za mną chodziło żeby coś słodkiego zjeść ;)
Dziś miałam z nim śmieszna sytuację. Na placu zabaw stała sobie dziewczynka góra roczna a on mówi 'zobacz mama jaka siostrzyczka, taka fajna, zdrowa' ;) z tym tekstem że zdrowa to chyba dlatego że z mężem mówiliśmy nieważne czy siostra czy brat ważne żeby dzidzia była zdrowa :)

reklama
Do góry