Jak mi ciebie szkoda. Ja nawet rutinoscorbin sobie kupie. Na upartego to nogami moge ale ze len jestem.....Ja mam jeden 140 km od domu a drugi 40 ale w tym bliżej nie ma 60% produktów no i z dostawą do domu możesz zamówić niektóre rzeczy które są dostępne tylko online A stacjonarnie nie. Ja przed ciąża tęskniłam za polskim jedzeniem ale dawalam radę ale teraz... teraz już muszę zamówić...
reklama
Beczulinda
Fanka BB :)
Aha, a co do emocji. Ja jestem bardzo, bardzo nerwowa. Wybucham w sekundzie i dosłownie od granicy do granicy lecę. Placzliwa może troszkę bardziej niż zwykle jestem, ale to głównie ze złości. Jestem tak zła, że płacze. Chociaż dzisiaj zrobiliśmy z chłopcami laurke dla Męża i się wzruszyłam trochę
Czarnanoc
Od 2 dni marzę o smalcu już mam namiar nawet na sklep mięsny w którym podobno mają bardzo dobre smalcem w sloikach. Jak będę miała więcej siły na pewno sobie kupięno i pięknie, teraz mi na pasztet narobiły ochoty. Jutro muszę zawlec chłopa do mięsnego to nakupię sobie smakołyków
Wiecie na co mam jeszcze ochotę... smalec... taki ze skwarkami i cebulką i małosolnym
Laura_T
o matko, jeszcze tego by brakowało aby jakaś komentowała, że ktoś za stary/za młody na dziecko (( Różne sytuacje życiowe bywają a poza tym w tym współczesnym świecie można rodzić koło 40stki i jest to ok jeżeli kobieta pragnie być mamą. Ludzie to chcieliby dysponować macicami innych. wrrrr :/One juz obgaduja,ze za pozno na dziecko.Ja sie dowiedzialam,ze niestety takie plotki chodza po mojej pracy.Mam 34 lata.
magda9104
U nas dziś królowały naleśniki. Syn zażyczył sobie i żeby podrzucać jak w śwince Peppie zjadłam dwa i zaspokoilam całkowicie głód na słodkie, cały dzień dziś za mną chodziło żeby coś słodkiego zjeść
Dziś miałam z nim śmieszna sytuację. Na placu zabaw stała sobie dziewczynka góra roczna a on mówi 'zobacz mama jaka siostrzyczka, taka fajna, zdrowa' z tym tekstem że zdrowa to chyba dlatego że z mężem mówiliśmy nieważne czy siostra czy brat ważne żeby dzidzia była zdrowa
Dziś miałam z nim śmieszna sytuację. Na placu zabaw stała sobie dziewczynka góra roczna a on mówi 'zobacz mama jaka siostrzyczka, taka fajna, zdrowa' z tym tekstem że zdrowa to chyba dlatego że z mężem mówiliśmy nieważne czy siostra czy brat ważne żeby dzidzia była zdrowa
Beczulinda
Mój powiedział, że przez to, że ciągle jestem taka wściekła muszę mieć w środku druga babę [emoji23]Dziewczyny szalejecie z tymi nastrojami i płaczami [emoji4] co na to partnerzy?
Angelika22
Justa mój mąż i tak ma mnie za wariatkę wiec w sumie nie dziwi się wcale
Annasol93
Kurde ja właśnie myślę co to może być ale jak zdarza się raz na jakiś czas moze mialo miejsce teraz z 4 raz przez całą ciążę to chyba nic poważnego ani groźnego . Ale bynajmniej dziwne uczucie zapewniamAnia ja nic takiego jeszcze nie doświadczyłam
reklama
Angelika22
Ania wierze