reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Uwaga Anna zadaje pytanie za 100 pkt 😂😂😂. Boże ja czasami za siebie nie mogę chyba ale muszę bo się udusze... Czy wy czasami leżąc czujecie tak jakby kłucia szpilka jakby dowcipnie ktoś was szpilka dziobał z 20 sekund i przechodzi? 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ nie w podbrzuszu tylko właśnie tak jakby od dołu .. 🤷‍♀️.

no i pięknie, teraz mi na pasztet narobiły ochoty. Jutro muszę zawlec chłopa do mięsnego to nakupię sobie smakołyków :wink:
Wiecie na co mam jeszcze ochotę... smalec... taki ze skwarkami i cebulką i małosolnym:hmm:
Ojesu na też!! Na takie domowy smalec i domowy pasztet, najlepiej z domowym chlebem i wiejskim masłem. Chyba umrę za chwilę z glodu [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]

Ja u mnie mam 2 polskie sklepy. Nawet nie moge powiedziec ze czegos mi brakuje bo praktycznie wszystko mam.
Ja mam jeden 140 km od domu a drugi 40 ale w tym bliżej nie ma 60% produktów no i z dostawą do domu możesz zamówić niektóre rzeczy które są dostępne tylko online A stacjonarnie nie. Ja przed ciąża tęskniłam za polskim jedzeniem ale dawalam radę ale teraz... teraz już muszę zamówić...

Ale jesteście! [emoji24] nie możemy robić sobie takich rzeczy!!
Ja dzisiaj też będę grzeszyć i Stary przywiezie Maca[emoji87] no nic nie poradzę z od rana miałam ochotę.
Ja od rana do pory obiadu czuje się jak dętka. Wymiotuje, nie mam siły, spać mi się chce. A po obiedzie jakoś się rozkręcam i kilka godzin czuje się ok. Na wieczór mdłości wracają.

Dzisiaj moi chłopcy poszli grzecznie spać jeszcze przed 20, męża jeszcze nie ma. Leżę sobie na kanapie w ciszy i tak mi dobrze. Dawno nie miałam takiej chwili na odpoczynek

reklama
Do góry