reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Bardzo dziękuję, wszystkim za wsparcie pocieszyłyście mnie ogromnie bo ja już miałam czarne myśli :( mam nadzieję że szybko ustąpi a we wtorek ponownie usłyszę bicie serduszka. Nie chcę znów jechać ma sor bo już byłam 2x mają mbie tam już dość 🤦‍♀️

A nie myślałaś, żeby przyspieszyć wizytę u swojego lekarza prowadzącego? Moze wcisnąłby Cię nawet jako ostatniego pacjenta na dniach i zobaczył co tam się dzieje.. przynajmniej miałabyś spokojną głowę 😊 Tak jak pisały dziewczyny - takie plamienie nie musi oznaczać niczego złego - mogło pęknąć jakieś naczynko, albo krwiak.. w pierwszym trymestrze dziewczyby często tez maja plamienia po stosunku.. bądź dobrej mysli, trzymamy kciuki! ✊

reklama
Dokładnie, jeśli tylko masz możliwość to dla własnego spokoju lepiej sprawdzić. Pomysł jak będzie Ci się dobrze spało wiedząc że z dzidzią wszystko dobrze ☺ ja też lecę jutro jak wariatka na wizytę, miała być po czterech tygodniach a ja z ledwością dwa wytrzymałam. Najwyżej mój lekarz pomyśli że jestem bardzo wyjątkową pacjentką 🥴

Nawet nie wiesz jak czekałam na Twoje relację!! Kochana tak bardzo Ci gratuluje!!!! Niesamowite zdjęcia i jeszcze parka! 😍😍😍
Ojej jak mi sie miło zrobiło :) :)
Zawiodła ma całej linii. Dowiedział się teść i cała rodzina więc nie mogliśmy widzieć ich radości o nowinie :(teraz są na nas źli. A ciotka się głupio tłumaczy że musiała powiedzieć innej ciotce która jest księgowa i nas, ale mimo to obowiązuje je tajemnica skoro zaznaczyłam że mam dziwne rozpoznanie. Nic nie boli jedynie lekko w jajniku zaklulo wczoraj na wieczór. Tak to czuje takie ciągnięcie jak wcześniej gdy macica się rozciągała.
Wiele kobiet ma plemienia w poczatkowych tygodniach ciąży i w większości przypadków nie oznaczaja one niczego złego. Szyjka macicy i cała pochwa wewnatrz jest teraz bardzo ukrwiona i duzo nie trzeba, zeby cos podraznic. Plamienie może byc i od peknietego naczynka i po stosunku, nawet po wiekszym wysilku fizycznyn. A moze cytologie mialas pobierana? Póki nie jest to żywa krew, nie ma skrzepow, skurczy brzucha itp. to wg mnie nie ma sie co martwic. Tyn bardziej, ze na usg wszystko ok i masz spora dawke duphastonu :) wiec uszy do góry ;) inna rzecz, ze stres tez nie jest dobry, wiec jakbys miala pi nocach nie spac z tego powodu, to lepiej isc na dodatkową wizytę :D
Cudne wieści! Ale szybko płeć poznałaś! Szok :)
W ciąży z synem tez mi tak szybko określił :)

reklama
Do góry