reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Dzień dobry przyszłe Mamy, chciałam się przywitać. Jestem mamą wspaniałego 4ro latka i spodziewam się drugiego dziecka. Termin 7 stycznia :). I od razu pytanko - czy jest też już założone oddzielne forum na facebooku?

Hejka. Nie mamy żadnej prywatnej grupy, ale jest w planach. Na razie decydujemy czy tu na forum czy na fb i takie tam inne sprawy urzędowe.

I właśnie nadchodzi ta godzina gdzie moje mdłości wchodzą w fazę turbo 😩🤢🥴 przecież to jest nienormalne żeby wieczorem mieć mdłości jesuuuu umieram 🤦‍♀️

U mnie mdłości są głównie wieczorem. Teraz wydaje mi się, że trochę mniejsze więc liczę, że niedługo całkiem przejdą.

Hej, czy forum zostanie zamknięte?? Coś chyba ucichło, a wydaje mi się, że terminy styczniowe już się skończyły 😉

Ja już jakiś czas temu pisałam, że ankieta do głosowania kończy się 4 lipca. Jak będziecie chciały szybciej zakończyć to możemy zliczyć głosy np. do końca czerwca. Jeszcze nie wszystkie dziewczyny zagłosowały, bo widzę to po wynikach więc dajmy jeszcze trochę czasu. Myślę, że jakiś tydzień nas nie zbawi.
Ogólnie tego tematu nie zamkną ewentualnie założą nam nowy zamknięty, więc co jest tu napisane to zostanie. Tak zostało zrobione z grudniówkami z tego co widzę.

ale macie tylko mdłości czy wisicie nad WC i [emoji2961]?
Ja mdłości, takie że staje mi wszystko w gardle ale i tak nie zwymiotuje... mogę wisieć i przeglądać się w sedesie, łzy lecą jak grochy i nic .. A to dziwne bo ogólnie takie gorsze mam teraz te 3 dni A wcześniej było do zniesienia 🤷‍♀️😂.

Ja póki co staram się pic dużo dużo wody niegazowanej inaczej bym ciagle otwierała lodówkę a za miesiąc miałabym sporo kg na + , ciagle chce mi się jeść ale już nie ze mdli mnie tylko obżarstwo się włącza . Sięgam po żelki a to ciastko 🤣🤣🤣

Hej. Czy badacie sobie poziom progesteronu? Dziś mam 8+2, jutro idę na wizytę do ginekologa. Na poprzedniej byłam 6+0 i był zarodek bez serduszka. Lekarz przepisal mi 2x duphaston, ponieważ miałam wtedy progesteron 14.
Dziś zrobiłam kolejne badanie przed jutrzejszą wizyta i wyszedł 21,9.
Wg. Laboratorium jest w normie ale wg. Norm z internetu to jest ciut za nisko. Co myślicie, czy powinnam się stresować?

Załączniki

• IMG_20200623_191201.jpg
    IMG_20200623_191201.jpg
    110,2 KB · Wyświetleń: 33
  • Screenshot_2020-06-23-18-55-58-660_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-06-23-18-55-58-660_com.android.chrome.jpg
    312,1 KB · Wyświetleń: 28
reklama
ja czekam przed gabinetem, są dwie panie przede mną. mam nadzieję, że pójdzie szybko..
Ale już trochę Ci lepiej jak jesteś na miejscu? Mi się wydaje, że to przez te małpy Cię tak rozbolał brzuch.. jesteś bardzo wrażliwa i za bardzo się nimi przejelas. Powinnaś się też do nich nie odzywać zabrać l4 i mieć w nosie.

Do góry