Zuza30
Fanka BB :)
ale macie tylko mdłości czy wisicie nad WC i [emoji2961]?U mnie głównie wieczorem! A szczególnie przed spaniem ostatnio... [emoji51][emoji33]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale macie tylko mdłości czy wisicie nad WC i [emoji2961]?U mnie głównie wieczorem! A szczególnie przed spaniem ostatnio... [emoji51][emoji33]
Dzień dobry przyszłe Mamy, chciałam się przywitać. Jestem mamą wspaniałego 4ro latka i spodziewam się drugiego dziecka. Termin 7 stycznia . I od razu pytanko - czy jest też już założone oddzielne forum na facebooku?
I właśnie nadchodzi ta godzina gdzie moje mdłości wchodzą w fazę turbo przecież to jest nienormalne żeby wieczorem mieć mdłości jesuuuu umieram
Hej, czy forum zostanie zamknięte?? Coś chyba ucichło, a wydaje mi się, że terminy styczniowe już się skończyły
I właśnie nadchodzi ta godzina gdzie moje mdłości wchodzą w fazę turbo przecież to jest nienormalne żeby wieczorem mieć mdłości jesuuuu umieram
Ja mdłości, takie że staje mi wszystko w gardle ale i tak nie zwymiotuje... mogę wisieć i przeglądać się w sedesie, łzy lecą jak grochy i nic .. A to dziwne bo ogólnie takie gorsze mam teraz te 3 dni A wcześniej było do zniesienia .ale macie tylko mdłości czy wisicie nad WC i [emoji2961]?
Ale już trochę Ci lepiej jak jesteś na miejscu? Mi się wydaje, że to przez te małpy Cię tak rozbolał brzuch.. jesteś bardzo wrażliwa i za bardzo się nimi przejelas. Powinnaś się też do nich nie odzywać zabrać l4 i mieć w nosie.ja czekam przed gabinetem, są dwie panie przede mną. mam nadzieję, że pójdzie szybko..