reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

trzymajcie kciuki proszę, żeby to nie było nic strasznego, żeby ten ból brzucha był przez stres dzisiejszy.. bo sobie chyba nie daruję 😭
Trzymam kciuki ! Koniecznie weź L4 i niczym się nie przejmuj teraz Ty i maleństwo jesteście najważniejsi... Z resztą sama zobaczyłas co to za koleżanki w pracy więc nie warto się poświęcać! Daj znać po ❤🥰

reklama

Fajne do poczytania. Czesc nawet prawdziwa. Kilka punktow u mnie rzeczywiscie bylo I jest:cool2: :tak:

A ja dziewczyny miałam przed chwilą telefon dzwoniła bardzo sympatyczna pani od badań prenatalnych z zapytaniem czy potwierdzam za tydzień badania. Opowiedziała jak to będzie przebiegać zrobiła wywiad no podejście profesjonalne.

trzymajcie kciuki proszę, żeby to nie było nic strasznego, żeby ten ból brzucha był przez stres dzisiejszy.. bo sobie chyba nie daruję 😭
Bardzo dziękuję, wszystkim za wsparcie pocieszyłyście mnie ogromnie bo ja już miałam czarne myśli :( mam nadzieję że szybko ustąpi a we wtorek ponownie usłyszę bicie serduszka. Nie chcę znów jechać ma sor bo już byłam 2x mają mbie tam już dość 🤦‍♀️
Dziewczyny trzymam kciuki. Oby wszystko było u Was dobrze.

reklama
A czy któraś jest lub była albo zna kogoś kto był na takiej diecie cukrzycowej?. Ciężko jest? Je się w ogóle coś normalnego? Bo ja chyba tego nie przetrzymam. Tyle ulubionych rzeczy już odstawiłam w ciąży bo zakazane. Jak jeszcze będę musiała jeść tylko "paszę" i nie będę mogła zaspokoić żadnej zachcianki ciążowej to umrę 😭😭😭
Hej, leżałam z dziewczyną na takiej diecie w szpitalu i ta dieta bardzo nie odbiegada od normalnego jedzenia, tzn zamiast rzeczy w panierce jadła gotowane, albo pieczone. Zamiast buraczków dostawała ogóra kiszonego. No i 2 h po każdym posiłku mierzyła poziom cukru. Musisz sobie poczytać bo nie pamiętam dokladnie, a nie chce kłamać, ale nie było tak źle jak to brzmi. 😊
Mnie tak brzuch bolał raz z nerwów, jak mnie dobra koleżanka zdenerowala.
Czekam na informacje po wizycie 🤗 trzymam kciuki ❤️

Do góry