reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

trzymajcie kciuki proszę, żeby to nie było nic strasznego, żeby ten ból brzucha był przez stres dzisiejszy.. bo sobie chyba nie daruję 😭

reklama
Witaj i gratuluję, może Cię trochę uspokoję ale ja też 10 TC byłam na Sorze z plamieniem , miałam zrobione bardzo dokładnie USG, z dzieckiem było wszystko ok a plamienie prawdopodobnie z powodu pękniętego naczynka, macica w tym okresie jest bardzo ukrwiona i zdarza się że jakieś naczynko pęknie, miałam brać no spe 3 x dziennie i duphaston 2 x dziennie takie delikatne plamienie trwało jeszcze tydzień bo to trochę trwa zanim się oczyścić dzisiaj 12 tv i jak na razie mam czysto, życzę zdrówka 😙
Bardzo dziękuję, wszystkim za wsparcie pocieszyłyście mnie ogromnie bo ja już miałam czarne myśli :( mam nadzieję że szybko ustąpi a we wtorek ponownie usłyszę bicie serduszka. Nie chcę znów jechać ma sor bo już byłam 2x mają mbie tam już dość 🤦‍♀️

Bardzo dziękuję, wszystkim za wsparcie pocieszyłyście mnie ogromnie bo ja już miałam czarne myśli :( mam nadzieję że szybko ustąpi a we wtorek ponownie usłyszę bicie serduszka. Nie chcę znów jechać ma sor bo już byłam 2x mają mbie tam już dość 🤦‍♀️
Lepiej pojechać raz za dużo niż raz za mało, u mnie pewnie jeszcze byś w szpitalu leżała bo wolą przytrzymać kilka dni na obserwacji jak jest plamienie lub krwawienie.
trzymajcie kciuki proszę, żeby to nie było nic strasznego, żeby ten ból brzucha był przez stres dzisiejszy.. bo sobie chyba nie daruję 😭
Trzymamy, wszystko będzie ok.

Dobrze, że jedziesz dzisiaj na wizytę, to psychicznie się trochę uspokoisz... ból brzucha nie musi zwiastować niczego złego, bądź dobrej myśli! Na ktorą godzinę idziesz do lekarza? 💛

Ok trochę mnie uspokoiłyście, dziękuję :) w takim razie poczekam do wtorku na wizytę, może po 5 dniach już by wystąpiły jakieś silne bóle i krew. Chociaż naczytałam się że nie raz jest tydzień plamienia później przychodzi najgorsze. To bedzie najdłuższy tydzień w moim życiu 😭
Jajniki to chyba nas tu wszystkich kłują to normalne mnie wczoraj też kul a że jestem jeszcze przed pierwsza wizyta to też odrazy czarne myśli a może ciąża pozamaciczna ale już mi przeszło. Powiem Ci u mnie w ciągu 3 dni przyszły skurcze i było po wszystkim więc myślę że miałaś jakiegoś krwiaczka i się czyści ale bym na Twoim miejscu żądz do ginekolog i powiedziała dzwoniłaś do niej i mówiłaś że byłaś na IP?

reklama
Do góry